www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Minus 29,8..

11-02-15,

Nä fy tusan så kallt! Usch.. de känns så himla långt till sommaren nu när det är så kallt.. Vill ha vår och sommar snart juh! inge mer kallt. det har ju fasen varit den kallaste vintern nånsin, som de förutspådde tidigare... brrrr!
Tycker synd om min älskling som fasen... jag hade varit så less om jag jobbar ute och det ALLTID är kallt, ne fy han gör det riktigt bra min älskling! Duktiga du!

själv har jag precis gått upp medans Loke ligger kvar i sängen och sover! så söt han är. han märkte inte att jag smet upp för att göra mig lite frukost. så nu ligger han i våran stora säng, våran lilla plutt.. han vaknar säkert snart o vill ha mat!

annars idag så hade jag tänkt träffa en tjej från babymassagen med hennes lilla Olivia som är 2 veckor yngre än Loke, så vi får se om det blir av genom att det är så kallt. men vore kul om de blev av en stund iaf!

annars har jag inte planerat nå mer idag. hålla sig inne. fast hade gärna vela promenera snart, var flera dagar sen, de har ju varit så kallt.. tusan!

nu ska jag mysa lite med Loke :)

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!