www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Redan :)

11-02-28,

Jaaa redan blir våran son 2 månader. Tiden har gått fort, samtidigt så känns det som att han funnits hos oss alltid! Kommer knappt ihåg hur det var då det bara var jag o Adam. Han är verkligen allt för oss! Vårt mirakel och jag älskar han så otroligt mycket!



Idag har vi varit i skolan hela dagen, Loke har dock haft mormor som barnvakt! Dem har kunnat vara hos Johanna och Hugo medans jag varit i skolan och då jag fick lunch åkte jag dit och fick mata min älskling. Det har gått jättebra och jag är evigt tacksam att min kära mamma kunde hjälpa till. Hon e guld värd!!

 Adam kommer vara med mig och Loke imorron och på onsdag. Jobbigt med skolan och att ha med honom, man kan som inte alls slappna av men detta får bli de sista dagarna jag har med honom för sen ska han kunna ta flaska känner jag! Men nu var de ju viktigt att vara i skolan eftersom vi har redovisningar o sånt, annars hade jag nog varit hemma tror ja.

Vi har börjat testa med den nya flaskan vi köpte och vi har bara försökt 3 gånger ännu, först ville han inte alls, andra gången kunde han suga liiiite och då märkte han att de kom lite mjölk men gick ändå inte nå bra.
Idag sög han faktiskt mer och var jätteduktig. Så om man försöker nån gång per dag så kommer det nog gå bra framöver. Men det krävs ju lite övning.. klart mammas bröst e bäst :P

Nu e jag helt slut, ont i huvudet och trött.

Så det blir nog en tidig kväll för oss! Mitt hjärta sover just nu, det ser himla skönt ut :)

Loke, mitt hjärta, min son, mitt allt.

Kommentarer
Postat av: Mia

Grattis lilla Loke! =) Och Emil blir 6 månader idag!! Helt galet!



Jo jag kunde inte låta bli att köpa den nu.. haha. Jag betalade 700kr för den men egentligen kostar den 950kr, fast jag köpte den hon hade inne nu så jag vet inte om hon kommer sälja nästa omgång för 950kr eller 1050kr..

2011-02-28 @ 20:44:12
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: magda

Grattis Loke :)

2011-02-28 @ 21:32:41
URL: http://nattstad.se/magdalenal

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!