www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista babymassagen.

11-02-17,

Ja inatt har Loke sovit rätt bra igen förutom då Adam skulle upp kring fem vakna han och då passade jag på att byta blöja, tycker inte alltid man behöver göra det på natten då de sover, men nu gjorde ja det och han var pigg och glad. så vi var vakna nån timme sådär, han log jättemycket och jag vart så glad. Hur trött o slut jag än var så fick jag en gnutta energi när han log och var så söt. Då får man verkligen en ny kick och orkar med att va vaken :) efter de somna vi om 2 timmar sen vare bara att ta sig upp för att göra iordning alla procedurer som krävs innan man ska iväg.

Vi hämtade upp Linda och Olivia och tog oss till massagen, var bara vi och ett par till. de andra vågade nog sig inte ut idag, haha. men jag kände det att jag ville fråga om Lokes öga också, så de var viktigt o fara. men Loke var verkligen trött på morron så när vi kom dit vart han inge glad för att han var tvungen vakna så han tjura lite , åt lite och sen blev de bättre.. då låg han och sprattla och log igen :) så söt.

Iaf om hans öga så äre ingen fara, dem får ofta så de små liven och det är ingen ögon inflammation men man kan ta lite koksaltlösning i form av droppar som man köper på apoteket och droppa i ögat, de ska vi köpa. för de ser ju inge trevligt ut för honom med ögonfransar som klibbar ihop huvva...så det ska vi ordna bort så fort det bara går! Men ingen fara alltså. tack :)

nu hoppas jag på att kunna vila snart, men nu ropar Loke så nu ska vi byta blöja och kanske få sig ett till leende :) vore underbart!

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!