www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stackars Loke.

11-02-16,

Usch jag tror Loke fått ögoninflammation?! På ena ögat, de vänstra.. Det rinner bara tårar från det ögat och i morse när vi vaknade hade han gult glegg vid ögat och nu fick jag torka bort lite glegg.. huaa, man ser att ögonfransarna klibbar ihop och de rinner från ögat. Det kan ju vara att ena tårkanalen har utvecklats mer också än den andra, men glegget då? inge kul för vårt älskade hjärta. Men imorron ska jag ju på sista gången av babymassagen så då ska ja fråga vår Bvc tant om vad det kan vara och om man kan få droppar mot det. Undrar vad de kan bero på i såfall att de får det.. lille vännen.. :/

Idag har iaf Mia, Magnus och söta Emil varit på besök hos oss :) himla trevligt och träffas en sväng! Fast Emil tyckte de var mindre kul när Loke började skrika haha, han vart väl rädd stackarn, men sen andra gången han skrek gick de rätt bra.. Annars så sov Loke mest :) sötplutten, han sov på mitt bröst och det är så mysigt.. och varmt blir det, mitt lilla element :)

och nu börjar ja bli less på att det är kallt ute, vill ju UT och promenera juuh! men kan tro att min älskling är liiiite mer less än mig på vädret då han får jobba ute.. huvva! Han gör det bra som sagt!
men så skönt när man kan promenera juh, har lovat mig själv att när det börjar bli varmare så ska jag promenera en timme varje dag! det kommer bli toppenbra :)

nu ska jag kika på Lokes öga hur de ser ut. vår lilla snutt.

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!