www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Varför kan inte bebisar prata på en gång? :)

11-02-10,

Tack för era kommentarer och tips! Jättekul att få :)

Ja varför kan inte de små liven prata på en gång så de kan berätta vad som är fel och vart de gör ont osv... haha, det är verkligen svårt o veta många gånger vad som är galet.. Det är ju då man känner att man gjort allting som man nånsin kommer på, då det blir frustrerande o svårt.. Men klart de ska få skrika lite också men man vill ju gärna inte det, man vill ju hitta en lösning på en gång... tycker verkligen inte om när man ser de små ögonen fyllas med tårar, huvva! Fick torka hans tårar också, usch det är jobbigt..

Nu har vi ju mest gorm på kvällarna innan natten kommer.. får se hur länge de kommer vara så..
Hörde mig för idag men tycker inte jag fick så mycket bra svar på babymassagen vi var på, vi spekulerade mest och då jag fråga om de kunde vara att han har sugbehov och kanske behöver napp så höll sköterskan bara med och sa, joo så kan det ju vara... Men nå mer tips tack?! näe så de gav inte så mycket. Nåja..

Pratade med en vän idag och hon hade haft samma problem med sina barn, att de började tjorva kring kvällen med maten och vill äta ofta men kunde ändå gorma samtidigt o störa sig och skrika.. hon trodde det kan vara att Loke vill få mat men just då han äter så kommer de ju lite "blaskigare" mjölk först och han vill åt den "tjockare" mjölken som kommer senare efter ett tag då dem ammar.. och när han då känner att de inte kommer nå sånt så blir han frustrerad och tycker de är jobbigt.. Det blir ju att han måste kämpa en stund för maten vilket han kanske inte alltid orkar...

För Loke äter ju oftare på kvällen än på dagen och då kommer de inte alltid den tjockare mjölken på en gång, så kanske är det? eller så funderar jag på om vi ska börja testa med napp..
För jag tror inte det är svampen (torsk) som han lider av, för på dagarna äter han bra och somnar efteråt utan problem. Han besväras alltså inte av det. Tack Lisa för länken, har läst om det där tidigare också men vi ska vänta ett tag och se, annars ska vi testa nått så det försvinner, men än så länge besväras han inte av det iaf.

Loke som testar nappen..



Den ploppar rätt fort ut :)

Så vi får se, vi får träna med napp då och då OM det nu kan vara det han behöver..

Det blir lätt frustrerade då han försöker amma men sliter sig loss och korvar sig och skriker, medans han ser sträcker sig efter maten och det upprepas. Får försöka pumpa ut själv de första i mjölken och se till att han får det "goda" han vill ha... se om de funkar?!

Vi får se ikväll hur det går.. hoppas på bättre, känns då absolut inge kul! Fast det är ju bra att han går upp i vikt iaf, haha lill tjockisen våran. Han vägdes idag, han väger nästan 5 kilo nu haha! Så han får då i sig mat, inge snack om den saken men han är ändå inte riktigt nöjd?!

nu har jag fått ventilera lite bebistankar, ja detta är klurigt och påfrestande men jag hoppas han blir mer nöjd snart! Inge kul för nån av oss!

Nu ska jag kila, hejs!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hmm jobbit för er att han tjorvar så. Men det kanske är en övergång? Han kanske har en sån period? :/ Hoppas det gick bättre för er ikväll. Wille tyckte oxå att det inte va nå att ha napp i början, man får kämpa på lite med den, dom e ju ganska små så jag tror det kommer mer då dom blir större. Wille brukar ta tummen oxå och den gillar han! Men han har ju inte kordinationen att kunna ta den utan ibland har han tur att den slinker in bara=)Vi får ses nån dag och surra bebis=)

2011-02-11 @ 02:09:22
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!