www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Besök o middag.

11-01-09,

Idag har vi mest myst på, på morgonen iaf :) senare kring lunch så kom Mia förbi med lille Emil, som genast blev jättestor jämfört med vår lilla kille :) Det var mycket trevligt o sitta o surra ett tag om allt möjligt och hur allting gått m.m. Vår lillkille fick en söt liten blå barbapappa figur och en skallra som de fanns en spegel o lite prassel på :) tack tack!

senare blev det att promenera iväg till farmor o farfar till vårt hjärta och äta middag. vi promenixade med vagnen i snön som kommit men det gick himla bra ändå :) det har ju kommit en del snö men nu verkar dem ha plogat. skönt. Vi åt god kalops :) mums. Vår prins sov så gott.

Jo Marre, vi har nu bestämt oss för att vår lilla prins kommer att heta Loke! :) Det passar honom jättebra och det känns som ett fint speciellt namn för vår prins! Så Loke it is! Sen med mellan namn och efternamn ska vi klura lite mer på!

Det är så kul och se farmor och farfar så engagerade och vill hålla och byta blöja och dona på! Samma med mormor och morfar, de vill gärna pyssla om vår lilla Loke! Det är så stolta så!

Nu ska vi krypa ner. Imorron ska min älskling jobba, han måste jobba denna vecka eftersom dem har gigantiskt mycket på jobbet när elräkningarna kommer så vi får klara oss själva jag o Loke i veckan! Men de kommer säkert gå bra och så tänker jag fara ut till Heden så mormor och morfar får träffa oss också :)
Men sen ska Adam vara hemma med oss igen veckan efter! Blir toppen bra de :)

Nu har jag fått skriva av mig lite.. nu ska vi sussa!

♥ Jag älskar mina killar över allt annat! ♥


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej Marie!

Jag halkade in på din blogg (tror det var via Facebook) för ett bra tag sen och har läst den alltid lite då och då. Har tänkt lämna kommentar flera gånger men du vet hur det är när man fastnar med fingrarna i det berömda och sen glömmer bort ;) Hur som helst så ville jag bara gratulera så mycket till den nya familjemedlemmen!!

Kram Katta

2011-01-10 @ 08:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!