www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bra dag trots tröttheten.

11-01-19,

Ja i natt var inte så kul, lillemannen ville inte sova speciellt mycket och han hade ont i magen! Var inte så roligt, flera timmar gormade han och man kände sig hjälplös då han har ont i magen! Det sprakar och låter ibland och håller man handen på magen så känner man hur det bubblar o har sig stackarn.

så det blev inte så mycket sömn för oss men de var bara att pallra sig upp iaf! Vi skulle ju få besök av Frida idag och de vill vi ju inte missa, är inte så ofta vi hinner ses nu för tiden så man vill ju passa på :) Vi både har haft så mycket med skola o så! Men de ska de bli ändring på tycker ja :) Sen kom Helen förbi och hämta en bok och blev kvar o surra med oss!

Loke fick en present av Frida, det tackar han för :)



Sen kom brorsan, Johanna o Hugo förbi en sväng på dan, alltid trevligt :)
Så kul o se när Hugo leker på i sin gåstol och sen när han tittar på lilla Loke o funderar vad det är för en liten pys :) Vi satte Hugo ganska nära Loke men just då så skrek Loke efter mat och Hugo tittar förskräckt på Loke och blir rädd haha, så han brister också ut i gråt stackarn :P så söta.

Till middag idag blev det sushi, hihi gott.



Efter middagen blev det en sväng till Heden för lite familjemys. Hihi Loke var då busig när mamma/mormor skulle byta på honom så han kissade på henne o bajsade på handduken :P haha gäller att passa på, skönare att kissa utan blöja juh eller hur? :)

Sen en till grej jag vart grymt glad över idag, var när postgubben kommer o knackar på med ett paket i handen, jaaa mer blöjpåsar tänkte jag, för jag har ju beställt mer blöjpåsar till vår blöjhink men det var det minsann inte utan ett paket från min underbara vän Marre från Usa!
Hon hade skicka supersöta kläder till Loke och en present till mig, ååååh vart så himla glad gumman! Tackar så oerhört mycket för det!! :) 









Och ett sånt fint kort till Loke! :)



med en sån fin dikt inuti! Blev helt rörd av den.. söt du är gumman!



Grymt snyggt armband jag fick av henne! i looooove it! :)





Sååå nu har jag lagt in värsta bildkollaget :P

Men som sagt, de har varit en toppen dag trots sömnbristen! Får hoppas vi kan ta igen det i natt, vi får se hur lillemannen och magen har det! 

Tack igen gumman, vart verkligen jätteglad! Saknar dig..

Kram och tack för oss.

 

Kommentarer
Postat av: Marre

Hahahah va bra att allt kom fram!! Skitfort gick det- skicka det i fredags!!! Ville skicka na fint till familjen och ert lilla mirakel!! Aven fast jag ar sa langt bort sa ville jag skicka na fint! Puss

2011-01-20 @ 04:49:45
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!