www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Saknad.

11-01-16,

Idag har vi mest tagit det lugnt hemma hela familjen och myst på! Jag fick sova nån timme extra på dan då Adam satt med Loke i soffan, det var väl behövligt :) sen så kom han in med Loke så fick han sova med mig ett tag till i sängen, så mysigt det är juh! Ligga nära kind mot kind :)

Sen så har han även fått ta ett bad idag! Skit gullig när han ligger i baljan, han verkligen njuuuuter av värmen och sprattlar på lite! Så nu e han en liten fräsching :)

Efter middagen for jag till Mia för och fira henne, hon fyller år imorron men vi träffades alla där idag! Jag tänkte först om jag skulle ta med Loke men Adam tyckte jag kunde ta en timme eller två till "egentid" att åka dit och bara vara med vännerna.. så det kändes faktiskt skönt men samtidigt, OJ så nojjig jag var och nervös och så att han skulle skrika och vilja ha mat.. Jag hade ju flytt med maten så :P men han åt innan jag for så de var lugnt, han sov mest hela tiden! Men 2 timmar räckte gott o väl att vara utan honom, för det fanns en stor SAKNAD ändå efter honom och Adam såklart :) skönt o va hemma igen med dem!

nu ska vi krypa ner! Hoppas Loke vill sova bra i natt med! :)

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!