www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Små ledsen idag.

11-01-27,

Ja idag har det varit en lite små ledsen dag för Loke... på morgonen så var vi så trötta båda två, Adam hade farit på jobbet kring halv sex, och min klocka ringde kring åtta. Så att vi skulle ha tid att göra iordning oss för babymassagen. När ja hade snoozat till halv nio kvart i nio så fick vi motvilligt gå upp. Loke sov så bra men då vare bara att pallra sig iväg, vilket inte blev så bra sen.. Han klarade massagen en stund, sen vare inge kul nå mer.. då vare tjorv i magen och så var det bara att amma honom, men de var ändå inte riktigt okej så vi gick lite tidigare iväg till kollen han skulle på. Sköterskan som har massagen är den som kollar och väger honom så vi smög iväg lite tidigare.. Han väger nu våran lilla plutt, 4320 g.. hihi han växer som tuuuuusan... jag måste ju ha grädde i booobsen :P man kan ju tro det iaf! och han har växt 4,5 cm på längden.. :)

sen kom vi hem och Loke har inte varit så glad då heller så det har mest varit en skrik dag idag, lite jobbigt för honom och mig, stackars liten.

Palo har varit här och hjälpt oss flytta vår gamla soffa och tvn samt tvbordet.. för nu ska det in en heelt splitterny soffa och en stoooor sådan :) yes! Imorron klockan ett kommer dem med den hem till oss, kommer bli grymt snyggt! längtar så mycket. så just nu finns det inget att sitta på, men tur att ja inte orkar se nå tv ändå ikväll, såå himla trött jag e... huua!

nu ska jag hämta vatten, att man blir så himla törstig när man ammar, hur törstig som helst :)

 vi hoppas på en bättre dag imorron Loke :)

hejs.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja visst är det jobbigt, man vill bara lägga sig ner och gråta!

2011-01-27 @ 21:43:10
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Mia

Råkade visst skicka innan jag skrivit klart =)



Ja det måste vi absolut göra! Såfort Emil har slutat hosta!



Kramkram

2011-01-27 @ 21:44:06
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!