www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilken värme.

11-07-27,

Ja idag har vi då varit o hämtat D droppar till lillhjärtat. På bvc var det en tant som utbrast precis då vi hann komma in: men guu vilken liten söt kille, eller visst är det en kille? hehe jooo det är det. Åh jag fick tvillingkillar som mina första barn, guud vad jag älskar små killar.. Han var då så fin!
Hihi så söt tant! Man blir som glaad! :)

Senare innan middagen blev det en löprunda med Lisa. Gick superbra, dock var man trött i benen och i denna värme var de tungt, men jag e glad att man fortfarande är peppad. Hoppas det håller i sig länge nu. Springer varannan dag.

Sen blev de hamburgare (utan bröd) och sallad till det. Gott!

Vi fick även besök av Lokes mormor och morfar ikväll, dem fick höra Lokes nya läte.. "kråkan".. haha han testar nog sin röst men det låter INTE vackert. Han tar i och vrålar.. Öronproppar kanske man snart pluggar i, haha näe då men hoppas han skippar detta läte snart.. Roligare då han säger, da da da osv :)

Nu har han somnat plutten och vi kanske ska se film?!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Men inte konstigt att ni far massa komplimanger for det dar lilla charmtrollet!!!! Hihi, sa himla glad att jag hann traffa honom nu nar han ar sahar liten.. - den gangen da jag fick spya over mig.. hehe neejda skojjar bara!!! Puss puss

2011-07-28 @ 00:41:29
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!