www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

1 Juni.

11-06-01,

1 Juni idag, nu är det verkligen sommar!
 Det var nästan skönt att det var skit väder idag, för då kan jag med gott samvete sitta inne med lillhjärtat och göra klart de sista på min uppgift, är inte mkt! Så kan jag skicka in den idag :)

Idag blev det att kliva upp sju, lite tidigare än vanligt men det var ju för att min lilla son åt klockan sju på kvällen och ville somna in klockan åtta, tänkte att det var en kortis han skulle sova men det var för kvällen tydligen, han var himla trött. Så jag lyfte över honom till hans säng och sen sov han hela natten, vaknade vid halv tre och ville äta lite men sen sov han till sju. Så att somna 20 och vakna 07, med ett mål emellan är heeeelt ok! :) Lite lyx kanske för många! Jag e glad så länge det håller i sig som sagt!

Så idag blir en, fixa-sista-plugget-dag, och efter det pyssel inne! Mys och doneri :)
Började med en ny scrapsida till Lokes album igår då han hade somnat. Åh det är så kul att scrappa! Helt sjukt :) Vill bara köpa lite fler grejer till, men denna månad är jag inte den rikaste då vi bara fick pyttelite från csn. Så de får vänta en stund, är viktigare med kläder o jox till Loke att köpa!

Nu morgon mys!

Hejs.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!