www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga väder.

11-06-03,

Idag har solen lyst heeeela dagen och det har varit så skönt så :) Jag tog en lång prommis med Loke kring lunch, träffade brorsan en sväng som sku kika på nått hus så vi promenixa förbi de o kolla.. Sen så kom darlingen hem då vi hade promenixat klart. Efter nån timme så vare bara att sätta igång med bakgården..

Vi har klippt gräset, och krattat..

Vi har klippt ner en liten buske som ska bort och börjat klippa ner en större som bara är i vägen och tar plats, plus att den även har giftiga bär så det är inte bra då Loke blir större. Så den ska väck. Det är den snart.

Vi har rensat i landet, undra vad jag ska plantera i år? Måste fara på fagernäs trädgård nån dag snart och handla! :) Ska även handla blommor så jag kan sätta i blomlådorna ute.

Så det var riktigt nice och få lite sånt pyssel gjort, och våran lilla ängel sov i vagnen hela tiden :) haha, det trodde jag verkligen inte han skulle göra, men han låg så mysigt i vagnen och sussade. Toppen! inge avbrott i pysslandet.

Nu e vi trötta allihopa tror ja, utom Loke då :) han har ätit puré och ersättning och e på sprall humör!

Hoppas ni har en mysig fredag! :)



Kommentarer
Postat av: Marre

Hihi jag fick ditt paket igar!!!! TACK FINA DU!!!

2011-06-04 @ 23:21:30
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marre

Ooops klickar hej vilt har jag... skulle bara skriva att jag fick ditt paket igar och jag blev SA glad SA glad.. hopppade runt i koket med min beasas! tack finaste du! Puss

2011-06-04 @ 23:22:40
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!