www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ojoj så härligt.

11-06-11,

Ja man hinner ju inte uppdatera här då man grejar på och är ute i solen hela dagarna, det är ju så skönt :)

Igår var jag o Loke  med Linda och hennes Olivia och promenerade till stan, det var gode varmt kan jag säga.. Huuua men vi skyndade oss till skuggan på kvarnängen och satt där o myste ett tag, vi såg student tågen komma efter ett tag.. men vi blev inte alltför länge då Loke var lite less.. Tror han börjar få tänder eller nått, det verkar klia i munnen iaf massor, för han har händerna i munnen och låter och blir som arg samtidigt.. Men vi får se om de dyker upp några framöver snart :)



Vi promenixa till henne istället och satt där en stund istället, igår måste ju ha varit varmaste dagen EVER.
Det var över 30 grader inomhus och i skuggen ute vare över 25, typ 27-28.. helt crazy! Man ska ju inte klaga :P

Sen igår efter middagen som bestod av grillning hos Adams föräldrar så drog jag o Adam iväg och fiskade! Superkul var det.. Eftersom vi for kring åtta så var hans föräldrar inte alltför länge med Loke innan han somnade för kvällen kring nio så det gick fint! :) Vi fick faktiskt massor av napp o det var jättekul. Dem högg hela tiden! Då äre ju riktigt roligt. När vi kom tillbaka så lyfte vi ner älsklingen i vagnen och gick hem och sen lyfte över honom i hans säng hemma, han sov hela vägen och brydde sig inte ett dugg :) så himla duktig han är!





Det är faktiskt himla vackert här ute vid deras stuga och när solen går ner :)

Idag tog vi oss en mys frukost nere i källaren allihopa och det var så svalt o skönt :)
Sen har jag varit en sväng på stan och fixat ett parasoll vi kan ha på altanen nu med skugga för Loke. Så han har legat där ute med oss o bara myyyyst.. Sen köpte jag även en babypool med tak,som ska skydda mot solen för de små... Men när jag blåst upp den så tyckte jag inte den funkade nå bra med skudd för skuggan så jag tror jag ska lämna igen den faktiskt. För när han blir större så är den så liten och med tak, kanske inte så kul då.. Men men, vi får se. Han fick bada i sin balja ute idag iaf :) Funkade jättebra, han var så söt :) Plaskade och hade sig.


Nu ska vi grilla :) MUMS!

Hoppas ni har de skönt i värmen!





Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotis! Vilka harliga bilder!!!!! Va skont med sommar och varme! Na man ska ju inte klaga, men ibland blir det lite val varmt! Hehe! Har har det gatt o blivit kallt igen o regnigt.. buuu!!!! Jaja, men Juli, Augusti brukar bli varmt! Saknar dig! Kram Ps: Vilken sotnos Loke ar!!!! Sa himla fin!

2011-06-12 @ 01:33:49
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!