www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riktig utomlandsvärme.

11-06-09,

Ja det är fasen som utomlands nu, det är typ 25 grader inne och 35 ute :P och inne i huset blire riktigt varmt.
Min lilla stackars bebis, han får ha blöja mest hela tiden då vi är inne, sen när vi ska iväg idag så får han ha en så tunn body som möjligt. Måste hitta en solhatt idag, hoppas dem inte är slut på stan..
Vi skulle även behöva köpa ett parasoll som vi kan ha här på gården så man kan sitta under eftersom han måste vara i skuggan lilleplutten.

Man ska ju inte klaga och för mig är det jätteskönt att det är såhär men jag tänker ju på min lilla bebis och jag vill bara inte att han ska bli för varm och bli dåsig. Det är så svårt också då han inte dricker vatten ännu, att om han ser varm ut, vad ska man då ge han som kan svalka lite? det är ju inge kul att ge han mer mat då bara för att han ska få vätska, de vill han ju säkert inte ens ha ändå.. men funderar på att börja ge vatten i mindre doser så han får i sig litegrann iaf.

Ja man oroar sig då för ALLT sen man fått bebis, man vill ju hans bästa hela tiden :)

Gud vad jag skulle behöva updatera min garderob känner jag, har typ ingenting att ha på mig. Så det är ett måste också nån dag, att shoppa sig lite nya sommarkläder som man trivs i.

Näe nu ska jag skicka in min komplettering på matteuppgiften och sen ska jag äta frulle. Sen göra iordning mig och honom. Han ska få äta lunch innan vi åker!

Ha en mysig dag nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!