www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så härligt.

10-06-07,

Jag njuter av varje dag, det är så härligt med sommar och sommarlov! :)
Igår var vi iväg till Fagernäs trädgård och köpte några blommor som jag skulle plantera i blomlådorna. ena blomlådan utåt mot vägen har gått sönder.. satan! Åh jag har sett sjukt snygga blomlådor men vet inte vart dem finnas att köpa, tror de var Plantagen och dem är säkert dyra men ska visa en bild!
Snygga va? Men men, våra får nog duga i år iaf.



Jag måste köpa mera blomjord idag, det vart för lite igår då jag plantera. Har ju fler blommor som ska sättas! :)
Sen ska jag även sätta i landet frön och odla sallad m.m. Det är som mysigt :)

Sedan igår fick vi besök av Familjen Öberg. (Adams kusiner) Kul och träffa alla :) Maria och hennes dotter Alina har jag inte träffat sen vi var på Alinas dop, dvs 3 år sen snart. så det var mkt trevligt!

Annars så tog vi en lång kvälls prommis i solen igår, så otroligt skönt, det var nästan kvavt ute som att man var utomlands :)

Jag gjorde även fot och hand avtryck på vår lilla Loke! :) Hade fått en fotoram med två sidor där man ska göra gips avtryck för hand och fot, så det gjorde vi igår innan han skulle bada! Tror de blir superfint.

Näe vad händer idag då? Det får vi se. Det enda vi har planerat är att Loke ska på BVC för koll och han ska även få andra dosen av sprutorna, hujja.. Bävar lite inför det, för jag vill inte han ska bli dålig efteråt. *håller tummarna* att det går bra. Det gör ju så ont i mamma hjärtat då man måste hålla de små benen och låta han bli stucken. men men det är ju för nått bra så!

Nu frukost. Trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!