www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ta vara på sommaren.

11-06-05,

Ja jag ska verkligen försöka ta vara på sommaren nu, denna sommaren då man är ledig så pass länge med lillhjärtat också. Man vet ju aldrig när det händer igen, jo kanske nästa sommar också men det är inte säkert, man får ju se hur det blir efter skolan och allting :)
Så denna sommar kommer jag försöka njuta så mycket det bara går av alla dagar och ta vara på dem ordentligt!
Han är så nyfiken nu Loke och vill vara med och titta så det kommer bli en kul sommar med honom.

Har nyss pratat med min sötnos på andra sidan antlanten! Man blir alltid så glad av o surra med henne. Oj vad jag saknar henne, ska bli så kul då vi ses igen  och jag önskar verkigen hon kunde varit här och sett Lokes uppväxt och mysa på med oss! Bara komma över och surra och leka och vara med oss.
Men jag ska prata med Loke om henne så att han vet vem hon är då hon kommer och hälsar på oss :) hihi.

Nu ska jag snart krypa ner bredvid mina killar. Mitt hjärta spricker snart av all kärlek jag känner för dem, ni är verkligen mitt allt. mina killar :) usch man blir verkligen sentimental efter man fått barn, haha mer än man var innan.. kärleken är obeskrivlig.



Hej från oss.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gullet! Jaaa det var verkligen superharligt o hora din rost och fa surra av sig lite! Ibland kanns det som om vi forfarande gar pa hogstadiet pa korpen haha och surrar.. fast vi har andra saker vi surrar om! Men det kanns inte direkt som om vi har 28 ar.. mera som 16 ar :P Saknar dig ocksa! Kram

2011-06-06 @ 01:29:18
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!