www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äntligen!

11-03-02,

Idag hade jag sista skoldagen inne på Ltu. tack o lov! Vi hade en uppgift vi skulle göra idag och vi skulle diskutera inför våra fältstudier så idag var det viktigt att jag var med. Vi gjorde språklekar som man kan använda med barnen i klass 1, 2, 3 och vi hade en bra föreläsning. gillar verkligen Malin som lärare, hon engagerar och inspirerar mig massor. fick många idéer till hur man kan arbeta m.m. och bra bok tips!

Min älskling var hemma med Loke idag så länge som det gick iaf! Han kom in med min älskade plutt kring tolv, då var han superhungrig! Han hade ju dock matats hemma av pappa sin, och han hade ätit upp allting ur flaskan, så jäkla duktig. blir helt stolt att han klarade av det! hade de inte gått hade han ju kommit in direkt med honom, men nu gick det ju bra så de kunde komma lite senare. jag hade ju inte hunnit pumpa ut nog mycket mat så de kunde vara hemma hela dagen. ska jobba på det :P

men har gått bra dessa dagar och Adam har varit jätteduktig med Loke dessa dagar. tror det kan vara nyttigt för honom att vara själv med Loke också och bara vara dem tillsammans :) mina älskade killar.

fick dock lite panik då Loke var superhungrig då han kom till skolan o hade varit ledsen på vägen dit, huvva! det kändes i hjärtat kan ja säga... Jag har ju som sagt inte varit ifrån Loke heller nå mer än två timmar typ 2 gånger totalt sen han kom så nu kändes det riktigt jobbigt då han grät om man inte var där.... fy tusan! värsta känslan!!
så jag fick massa ont i hjärtat, men det gick ju bra då han fick mat sen. min lilla älskling.

men nu framöver har vi fältstudier 3 dagar till veckan, halv dagar och sen ska vi in 24 och 25 mars för examinationer, sen är det en ny kurs som väntar. Matte kurs. men skönt att ha klarat en kurs då iaf.
Men då ska vi göra iordning så vi har massa flaskor med mat hemma så äre ju lugnt, när han nu kan ta flaskan så :) jag e så stolt att han kan det, på bara 3 dagars testande.

så nu ska jag andas uuuuut, och slappna av... så imorron blir det sova, vila, mysa, bara rå om Loke och njuta av hans närvaro. min älskade son. ingen dum skola.

jag e supertrött, dessa dagar har varit tunga, hel dagar med skola, stress o tankar över hur allt går med Loke, lite sömn m.m.

Är ändå glad att man kan klara av skolan hittills iaf, men de krävs ju en del med en liten plutt hemma.

Men nu får jag slappna av, yey!! :)

Pappa Adam e bäst, älskar dig såå.

Så länge vi är tillsammans faller resten på plats...





Kommentarer
Postat av: magda

Du är så himla duktig Marie :) tycker de grymt gjort av dig att gå skola samtidigt. Skönt att de gått bra för Loke med flaskan :)

2011-03-02 @ 19:21:33
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Tess

Gud vad du är grym! Blir svinimpad av dig:D

2011-03-03 @ 00:00:18
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!