www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då e man ännu äldre då :P

11-03-27,

Ja idag blir man 28 år gammal, huaa.. tiden går så fort! Och nu framöver kommer man märka på Loke att tiden går fort. de sägs ju så, man ser på barnen att tiden går. Loke är ju snart 3 månader..

Vi har myst på idag med hela familjen och fikat tårta och haft besök! Och Loke har fått träffa sin kusin Hugo :)

Snart ska vi hämta mat från Panelen och äta gott :) hihi vattnas i munnen!

Men det är iaf min första födelsedag med min underbara son! Känns jättebra, så glad man är att ha honom, de bästa som finns! :) Mellan besöken låg vi tillsammans hela familjen på sängen och myste och sov lite. :)

Igår var ju jag o Johanna på Farmen och såg Hoffmaestro, dem var mycket bra men dem spelade inte så länge, en timme typ. eller de kanske var länge men de kändes väldigt fort iaf. men vad man kände sig mal placerad haha.. massa småglin som var fulla och själv gick man och drack på en cola :) Ja de kändes konstigt, och särskilt utan Loke också, han e ju som en del av mig som inte var med.. (fast vad skulle han på farmen o göra?) haha men jag menar allmänt. att vara utan honom e som konstigt. han e ju min ögonsten!

Ja det känns iaf att man har blivit äldre och kommit in i en annan fas i livet. helt klart. jag var inte ens sugen på att festa då man var där, nej usch. det där har man gjort så sjukt mycket så det räcker ett bra tag framöver haha.. Jag har ju inte ens tagit mig ett glas vin sen Loke kom! och mig gör det inget.
visst, en tjejkväll med ost o kex o ett vinglas hade ju varit trevligt nångång framöver men inte just för att dricka utan mer socialt då bara. så äre, man har nya saker att fokusera på i livet. och det är det bästa :)

Allt för mina killar :)

Nu ska vi äta gott. Hoppas ni har en mysig söndag!

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!