www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Freeeedag:)

11-03-25,

Woohooo..

Nu sitter jag äntligen hemma och chillar i soffan med mina älsklingar... dricker en cola för att orka va vaken nån timme till. huaa ögonen svider som bara den! kan säga att det var sjuuuukt länge sen jag var såhär trött och slut.
har fasen gått ner nått kilo dem här dagarna av stress och plugg, haha... väldigt intensivt har det varit.

nu är iaf båda redovisningarna gjorda! wiiho och jag fick bra respons av klasskamrater o lärare så det känns grymt bra! så nöjd att jag tog mig igenom detta TROTS allt annat :)

Vilken känsla o kunna slappna av lite! men de är då tröttheten kommer också. har som varit uppe i varv annars varje dag men nu börjar tröttheten smyga sig på.

imorse var det bara att kliva upp 05.30 för att packa in grejer och Loke o allt som skulle med till Heden. han fick vara hos sin mormor och morfar igen! kändes bättre idag men då jag skulle gå fick jag fasen tårar i ögonen.. jag hade matat honom och han var i mormors famn, pussade honom på kinden och han ler tilbaka! man blir så lycklig.

samma när vi kom till Heden efter skolan kring ett på dan, så pussar jag på min son och han leer massa, så fin! sen började han gnälla direkt, så han fick komma till mig o äta. han kände väl att nu e mamma och maten här igen :) hihi.

så glad att de gått bra dessa dagar med honom. men haha, Magda fick ett roligt sms i morse, jag var dyng trött och skulle skicka till Adam men Magda fick tydligen smset haha :) så kan de gå.

Loke har somnat igen nu och vi funderar på att ta en riktigt tidig kväll, måste samla på min nya krafter nu.
så för oss blire en tidig fredag, hoppas ni har en mysig fredag kväll! :)

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!