www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full rulle idag. pust.

11-03-09,

Ja idag började våra fältstudier som vi ska ha 3 dagar... suck! Men men, bara och heva sig dit, i Sävast är vi igen, på Mårängsskolan i en klass 3:a. Jag matade Loke innan jag for och sen fick Adam komma med Loke en sväng kring halv elva. usch så tjorvigt de känns, blä. inte alls kul. sitta o amma i bilen som ett annat flum :P haha. nääe inge kul. så efter fältstudierna så for vi så Adam fick lägga om sitt knä och sen brassa vi iväg till Sunderby sjukhus för att hyra en elektrisk bröstpump som tydligen ska va skit bra. man behöver inte göra nå utan man sitter ba och slappnar av så sköter den allt och man får ut MYCKET och ALL mjölk och inte bara små skvättar som med en manuell och slipper sugmärken haha.. så de var ett måste kände jag. nog med gorm nu.

så den ska jag nog testa imorron! hoppas den funkar bra som folk säger.

Annars när jag väl var på fältstudierna och kollade de vi skulle göra så blev jag helt taggad. man blir ju som så, innan kände jag skit också att man ska dit, men när man väl är där så äre himla roligt ändå!! :) det är ju bra att det är så iaf.

så vi har farit runt en del med bilen efter vi var på Mårängsskolan och sen när vi kom hem så vare bara att slänga in sig nå mat innan folk skulle komma. Jag hade ordnat ett Mary Kay party hos mig :) Så vi satt och testade produkter och så, så fick jag även välja en valfri grej för 300 kr, hon var schysst med mig idag, för de uteblev en person så då hade jag nog inte fått nå egentligen men tur hon e snäll :)
Men de var himla kul iaf, de har så bra grejer och det känns så skönt i ansiktet , verkligen.

Är ju inte torr längre i ansiktet, vilket är så skönt!

Näe nu e jag dyng trött och ska upp tidigt imorron igen, har fasen tandläkaren imorron på morron också, blä för det och hoppas man inte har nå hål så man får pröjsa så jäkla mycket.

nä nu e jag för trött för detta. svider typ i ögonen, den dumma magvärken gjorde ju att jag höll mig vaken i natt massor, haha.. inte Loke som höll mig vaken utan värken, suck. Min son e så snäll o duktig. Älskar han så ini noorden :) Så klart även då han skriker ;)

Älskar min Adam så mycket, han e så duktig som kämpar på med sitt och tar hand om Loke då jag måste iväg på skolan o dona... tjorv men han fixar biffen :) Underbara du! Såklart vet jag ju att du vill vara med din son men du gör de grymt bra, stolt över dig. Tänk att man har en sån fin sambo, överlycklig ska du veta :) puss.

Nä sängen vare... Hejs.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej pluttis! Aha jag hade mina misstankar att den dar Adam var en bra kille!!! :P Va himla skont att ni hjalps at med Loke sa det inte blir alltfor mycket for bara en person!!! Ni verkar ha ett perfekt tag-team!!! Saknar dig otroligt mycket - onskar jag kunde komma over och hanga eller hjalpa till med Loke!!!! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS gumman Ni ar sa duktiga - ar himla stolta over er bada tva!!!!

2011-03-11 @ 00:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!