www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgens hemskheter.

11-03-13,

Ja huvva vart ska man börja? är helt slut nu men ska sammanfatta mig lite kort.. eller vi ser juh, kanske blir superlångt inlägg nu...

Natten mot Lördagen åt han klockan 03.00 och sen somnade om, han vakna till vid fem halv sex och då trodde jag han ville äta men han mådde inte bra. han spydde helt slemmigt och gult. huvva sånt har han inte spytt nånsin tidigare, bara mjölk så de kändes genast inge bra. men efter de lyckades han somna om iaf, var väl jättetrött. vi vakna kring åtta igen och då spydde han igen gult och slemmigt. och jag försökte mata men inge mat ville han ha. och det fortsatte, han spydde mer och de var riktigt hemskt att se, han skrek och massor med slem o gult HUVVA.

när han inte hade fått i sig mat på 6 timmar (han äter ju ca 3 tim mellanrum) så ringde vi Bvc och de tyckte vi skulle försöka få i honom nå mjölk och om de inte gick försöka mata honom med sked så han får i sig nånting. han måste ju få i sig vätska. och när de är så små så kan man inte ge nå vätske ersättning heller...
gick bra ett tag med att ge med sked, men de vände på en gång. Tillslut blev han trött och helt seg o lös... jag försökte verkligen mata honom med sked men tillslut stängde han munnen och blev helt dåsig. usch då var jag rädd kan ja säga. och både jag o Adam tänkte som att är man dålig så ska man som inte somna in, för de känns som att man ska försöka hålla han vaken, och när de knappt gick så kändes det RIKTIGT hemskt :/ var ju rädd han skulle hamna i nå hemskt tillstånd eller nått.. vi tänkte även att OM vi tar våran bil så somnar han ju garanterat och de tar ju en stund in till sjukhuset så nej, vi ringde akuten och de tyckte att de skulle skicka en ambulans... Stunden där tills dem kom var så otäck och tårarna sprutade...

Annars när man hör ambulansen tänker jag alltid, usch nu har de hänt nått hemskt för nån, vad jobbigt.. och nu när man hörde den komma så var de till oss?! usch ofattbart vare..
De kom in och vi fick åka med honom direkt, lindade in honom i filtar och åkte på en gång! försökte väcka honom men de gick inte , han var helt lös i kroppen... men hjärtljud och sånt såg bra ut i ambulansen så de var skönt! men OJ så lång tid den ambulansfärden tog, kändes som evigheter..

väl framme kollade dem honom och vi fick bli inlagda på avdelning 44 på barn. vi fick ett rum där vi var isolerade. vi fick röra oss ut för att handla mat typ men annars skulle vi hålla oss där inne. 

Det blev dropp på en gång på honom, usch stackarn när de ska sticka honom o dona, då skrek han iaf, så dem tyckte de var jättebra av honom (så att han kunde va med lite iaf)  medans ja ville trösta. 

Han hade dropp och ja skulle försöka mata ibland, men de gick inte. han spydde och spydde. huvva så hemskt mycket de kom också fyyy.. lillaplutten, tycker så himla synd om honom! Då skrek han och de förstår ja, de kom mängder o genom näsan o allt. hua.

Tillslut fick de urinprov som han fått ha en liten påse i blöjan så han kunde kissa i. proverna visade ju bra så de var jätteskönt, men vilken väntan de var också innan man fick veta nått från proverna. men då blev man lättad.
Inget bakteriellt utan nått virus hade han. Kanske kräksjuka av något slag?!

grejen var ju att han tidigare typ 3 dagar varit snorig och vi har använt nässpray o så, så nu kom ju verkligen allt slem upp som han haft i hals, mage o så.

sen efter 17.30 igår så har han inte spytt nå mer, kvällen fick han i sig lite, och en gång på natten sen hade han droppen också, som tur var.



Nä detta var verkligen hemskt, så sjukt stressad man blir och känner sig så hjälplös. Min älskade son, så orolig man var. För visst blir barn sjuka och får virus då och då, men när han nu är så pass LITEN så är det inge bra om man väntar eller ser att de blir sådär pass sega. det gäller ju att agera fort! Hade han varit lite större så har han ju desto mer immunförsvar än nu iaf, så just för att han är så pass liten också så blir man ÄNNU mer orolig. nej usch!

detta hoppas jag att ni aldrig behöver uppleva...

Men nu är vi hemma och han verkar piggare, håller alla tummar som går! Börjar han spy igen flera gånger så äre bara att åka tillbaka, vilket ja hoppas vi slipper. glad att det bara blev en natt där.

Var rädd om era nära och kära! Usch jag älskar mina killar nå så kopiöst mycket.
Så otroligt glad att ja har Adam som alltid är med och finns vid min sida, i vilka stunder som än kommer och då man behöver honom som mest så kan jag alltid lita på att han finns där!

Nya krafter nu, nog om detta!

Han har badat och nu sover han så sött :)



Orkade ni läsa allt? haha.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Huvva. Tur att allt gick bra för er. Blir helt tårögd när jag läser detta. Ta hand om er. Puss & Kram

2011-03-13 @ 19:12:19
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Tess

Klart man läste allt!

Herre gud så hemsk, jobbigt, skrämmande osv! FY FAN!

Hoppas det går över nu=)

2011-03-13 @ 19:28:06
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marre

Aaaah guuu va skont att Loke mar bra och att det inte var na varre men uuusch va hemskt!!!!! Stackare! Forstar att ni maste har varit livradda!!!! guu va laskigt med ambulans och grejjer! huvva! Skulle ringa idag men nar vi val kom hem var klockan alldeles for mycket! Men jag provar ringa nasta helg! Puss puss och massa kramar fran moster/faster Marre! :) :)

2011-03-14 @ 01:23:26
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: emma

Fy va SKÖNT att allt ordnade sig till slut iaf och att Loke mår bättre! :)

Och Adam måste vi ju bara utse till Årets Pappa, inte sant? ;)

2011-03-14 @ 09:13:10
Postat av: Kristina

Usch så obehagligt! Förstår att ni var oroliga! Blir tårögd bara genom att läsa det... Tur att han piggnade på sig rätt snabbt!

2011-03-14 @ 23:20:23
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!