www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Uppskattar de lilla.

11-03-15,

Ja man får uppskatta de lilla nu. haha att vi kunnat ta en dusch och fått i sig en macka o the! grymt gott.. men min mage e dålig fortfarande.. jag har ju väldigt känslig mage så den tar nog lite längre på sig att bli bra..

Men grymt glad att man e piggare idag, men har inga som helst krafter i kroppen. gick två vändor i trappen till källaren och flåsade som aldrig förr haha...

Nä usch och fy, detta har lätt varit det jobbigaste jag varit med om hittills. Att vara så sjukt orolig för sin bebis är det jobbigaste nånsin för mammahjärtat, och sen få kräksjuka så att man känner sig så orkelös och dålig då man inte kan fokusera allt på Loke. men de gick ju bra allting eftersom han var väldigt trött själv o sov mycket så! :)

nu blire nya tag! skolan jagar på mig, har examinationer den 24 mars.. dvs typ snart. och då ska en rapport, en powerpoint och en annan uppgift vara klara... har jag börjat? knappt. blä! det stressar mig.

ibland känner jag bara att jag vill skita i skolan, huuua! och BARA kunna mysa hemma med Loke heeeeela dagarna utan några MÅSTEN hela tiden.. men men, man får försöka bita i och klara det. jag vill klara det!

så idag blire ännu mer kurera sig och bli bättre. vi måste typ ta hit anticimex känns de som, få bort alla basilusker.. nä men vi har kört igång ett lass med tvätt och ska städa toaletterna nu, BLÄ.

längtar efter en promenad i solen...

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!