www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Älsklingen 5 månader.

11-05-31,

Hipp hurraaaa, min älskling blir 5 månader idaaaag! :)

Och idag har han fått vara med mormor och morfar och busat! För pappa har jobbat och mamma har varit på skolan och skrivit en matte tenta.
Pust.. den gick väl sådär, ganska bra ändå tror ja. men det krävs att man ska ha så få rätt för att bli godkänd så det är frågan om man klarar det precis, eller om man faller dit precis. Ingen aning men det återstår att se, jag gjorde iaf mitt bästa och det jag kom ihåg från mitt pluggande.

Så nu släpper vi det och så ska jag bara skicka in en uppgift som jag NÄSTAN e klar med, så är det sen sommarlov, men kan säga att redan nu känns det som en stooor sten fallit från mina axlar. Hua.

Lillhjärtat mitt, han e för söt. Nu e han väldigt mycket för att ha saker och dona med, trycka på, greja, superkul att han blir mer me och sådär! Han älskar aktivitets tavlan som jag hade när jag var liten , han snurrar och grejar för fullt.. Gåstolen kan han sitta i ett tag också och dona på med, men inte alltför länge, det är klart, blir jobbigt att sitta upp en längre stund då han inte är helt hundra på att sitta ännu..
På en vecka ska han få sin andra vaccinering och då ska han även vägas och mätas, ska bli kul o se hur stor han blivit nu! Han äter mer och han äter även smakportioner :) han tycker de e supergott! Lillhjärtat.



Nu ska vi laga mat! Ha en trevlig kväll trots allt regn idag! Men då kan man vara inne med gott samvete :)
Mys det med :)

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!