www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

De går så fort.

11-05-15,

Fort så var helgen över.. men det har varit en bra helg :)

I lördags for vi en tripp till Arcus för att kika på brorsans och Johannas bord där dem sålde skrot och så skulle vi även spana efter en gå stol som Loke kan ha framöver! Och de hitta vi :) 100 kr. vilket kap! Snygg var den också, hihi turkos! Här testar Loke den för nån sekund, ville inte ha honom där i för länge, för de första nådde han inte ner riktigt med små benen, (den går ju att justera men vi gjorde inte de när vi testa) och sen så ska han få bli lite stadigare först o större. men söt var han i den :)



Sen så åt vi gomat från Panelen o myste hemma till Eurovision song contest och de var spännande hihi. De var ju riktigt nära att han vann, han kunde väl iaf fått komma tvåa? jäkla italien som fick sista 12an och hoppade upp på andra platsen. Men bra var han iaf Eric Saade.

Jo här kommer vinnarlåten, var ändå rätt bra! Så helt okej att den vann men visst hade de varit roligare med Sveriges låt såklart!  



Här e en video som lät bättre än slager versionen, tog den istället.

Söndagen har varit mest lugn och skön, Adam har haft fotbollsmatch och jag o Loke var ute i Heden o träffade mormor o morfar :) Loke och morbror Robert hade en skratt stund tillsammans också, så härligt o se. Man blir så glad i hela kroppen :) sån känsla de är! Se sin son skratta o ha sig!

Nu blire gott med en kopp the.

Gokväll.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe jag sag att Anton skrev pa FB att Sverige lag bland dom 3 basta och jag bah: VA AR DET EUROVISION! Sa jag hittade en sida pa natet som visade live hahaha! Och sa ringde jag till pappa typ 12 pa natten och surrade lite! Trist att man inte langre ha koll pa melodifestivalen o eurovision.. ni far paminna mig nasta ar! Hehe

2011-05-15 @ 22:12:07
Postat av: Marre

ps.. det var Marre som skrev forra inlagget :P

2011-05-15 @ 22:12:51
Postat av: Magdalena

Vad gullig han är :) Det var ett riktigt bra fynd ni gjorde :D

2011-05-15 @ 22:45:33
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!