www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härlig lördag.

11-05-28,

Idag har vi haft en lugn och mysig dag.. vi har ätit frukost o myst tillsammans hela familjen på morron, vi har badat Loke som skvätta hur mycket som helst, han verkligen storm trivs i vattnet o plaskar på :)

sen har vi spenderat tid ute i Heden där mina bröder och familj var, vi grillade tillsammans och lekte med små pluttarna.. Hugo äre full fart på, han ställer sig upp nu och kan gå med hjälp av en vagn på hjul, supersöt. Loke satt och skratta och busade på. Hugo petade Loke i munnen och donade haha :) det är kul och se dem två tillsammans! Tänk vad mycket bus dem kommer göra tillsammans och tänk bara typ nästa sommar... då kommer dem båda springa omkring och dona, shit det händer verkligen mycket på kort tid. :) de små liven.
Det bästa som finns.

Vi tänkte mysa nu med en film, får se vilken det blir. Loke har somnat kring 22.. snart borde vi försöka få han i säng tidigare om kvällarna, känns som rätt sent att fortsätta med. Skulle behöva ändra på hans sista nattmål också, att man kanske kan testa med välling istället för ersättning och bröstet. Känns som då håller han sig mer mätt längre.. men frågan är om man kan börja med det på en gång från det vi har nu, eller så blandar man hälften hälften från början så blir det iaf lite tjockare och matigare. Vi får se.

Nu filmmys.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!