www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen.

11-05-22,

Ja igår lördag så var jag iväg på Scrapping, man fick sitta i samma lokal som hon som äger o har affären Scraptime, hon var också med och scrappade. Vi var några stycken o jag fick tipset av Mia så ja var där med henne! var himla roligt :) var så längesen man scrappade nu så jag insåg ju hur mycket prylar jag saknar och att de finns en djungel av grejer som jag vill ha men inte har råd med just nu, fasen. Men de var skönt att man kunde pyssla på och sen om man behövde nått så kollade man bara i affären o tog de man ville använda. :)

Kul att kunna unna sig själv nånting kul att göra. Jag gjorde två layouter med kort på Loke såklart. Är inte helt nöjd med dem men dem duger, jag kan ju göra flera! Har ju en bunt kort på honom så nu måste jag ju införskaffa ett Loke album också så dem kan få plats i.




Åh blev sugen på att göra fler men de får bli när jag har sommarlov och inte skola o tänka på.

Sen efter de så blev de lite spelkväll hos Lokes farmor o farfar, himla trevligt hihi! Loke ville dock vara vaken länge då, så han somna inte hemma förrän halv tolv tror ja det var. Men då fick vi sova till halv nio sen så det var mycket skönt.

Idag söndag har varit en riktig hus fixar dag känns det som, Adam har klipp gräset o krattat, vi har prommat en sväng, vi har handlat lite mat, vi har städat huset, vi har tvättat bilen (invändigt och utvändigt) och nu så är maten i ugnen. Loke har varit super duktig medans vi var ute och donade med bilen o fixade, så sov han så sött i vagnen! Trots buller från gräsklippare, biltvätteri, barn som leker på gatorna och massa surr. Toppen bra :)

Idag blire kotletter i ugn med sojasås gjord på creme fraiche, mellangrädde och sojasås, riktigt gott är det. och pommes till. Sen blire nog lugna gatan ikväll :) det är vi fasen värda efter allt städande o donande!! Grymt jobbat älskling, du e bäst.

Älskar min lilla familj, jag är så rädd om er.

Tänker på något hemskt som hänt... när unga människor ska mista livet, när de har familj o hela livet framför sig. Nej usch man blir så ledsen! Det är inte rättvist..Tänker på er.
Vila i Frid


Ta hand om varandra och njut av varenda dag!




Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotis! Vilken mysig helg du verkat haft! Visst ar det beroende att scrappa, man gor typ en sida eller tva och sa vill man gora massa fler for det ar sa himla roligt!!!! Men tyvarr ar det stokigt och tidskravande! Men kuuuul! Puss puss

2011-05-22 @ 18:17:24
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Va duktiga ni har varit!! Vi har inte gjort nånting vettigt alls.. suck.



Vem är det som har gått bort? =(

2011-05-22 @ 21:38:06
URL: http://bymia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!