www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så trist.

11-05-24,

Ja men det är ju det. att sitta och räkna massa tal, fy tusan! Och det är ju inte heller så direkt att vi komma lära ut dessa tal till barnen sen i skolan, eeh nee... men men, ska det göras så äre bara o ligga i. Jag ska kämpa in i det sista för om en vecka äre ju fasen klärt. men hörde idag att man skulle ha himla många rätt för att bli godkänd bara så vi får se. man kan inte annat göra än att plugga och göra sitt bästa.

Jag e sjukt trött nu känner jag, ögonen börjar svida..
Loke ligger och sover, undra om de är för kvällen? säkert inte.. han kanske vaknar till på ett tag och sen somnar en sista gång kring 22. vi får se.

Imorse var han så gullig då vi låg och myste i sängen. jag ville snooza vidare längre än halv åtta så vi låg kvar och gosades och han somnade om, sen vakna han och vred sig lite men somna om. så där gjorde vi iaf 1,5 timme till så de var nice. Lite snooooz och mys så kan man vila lite till :)

Har inte så mycket annat kul o berätta utan nu äre bara att ligga i stenhårt för att sedan kunna slappna av TOTALT framöver! Hoppas ni haft en roligare dag än jag :P haha

Men det bästa med dagen är självklart då Loke skrattar och är allmänt mysig och vill va nära en, oj så underbart det är. Min lilla myspojke.

Trevlig kväll på er.

Här blire snart gonatt. :P





Kommentarer
Postat av: Marre

Bu va trist att plugga... later trist med tal.. typ matte da eller? Men skont anda nar du ar fardig och kan andas ut och njuta av att vara mamma till Loke! :) Da kommer det sakert vara vart det. Sa du far tanka sa positivt! Lycka till gumman, det kommer sakert ga jattebra!!!!! Tur att du kan gosa med Loke emellanat! :) Puss darling

2011-05-25 @ 06:07:25
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!