www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Varmt varmt varmt!

11-05-10,

Idag har det varit varmt och skönt ute! Riktigt härligt och det börjar kännas som sommar. Dock kan det vara lite kyligt i luften ännu men solen värmer iaf då man e ute! riktigt skönt.

Fast idag har jag suttit hos Helen och vi var himla effektiva och gjorde klart ena uppgiften och började på en ny uppgift som även den blev klar, dock bara nått citat som saknas. men de kändes skönt! Så då äre min egna jag måste börja fila på.. seeeen äre bara o träna tenta lite då o då fram till 31 maj, då det är dags.

har varit på en prommis med mina älsklingar, så skönt de var o röra på sig. usch jag har inte varit nyttig på senaste och med allt fika som det blev på dopet haha, sockerbomb AB. så nu ligger jag himla mkt efter känner ja. Dags att snart köpa dem där skorna så jag blir lite mer peppad och köra igång ordentligt.

JO, har fått världens finaste present också, en dop present av min underbara vän på andra sidan jorden. Hon tänker då på allt och glömmer aldrig viktiga högtider, hon är så gullig.

Fick ett fotoalbum som hon scrappat ihop till Loke! verkligen jättefint, hela familjen satt och tittade i den och jag blev rörd till tårar. att hon har pysslat med detta. det krävs en hel del tid. Tack söta du!



Jag håller på smälta bort känns de som, det blir sjukt varmt i huset här uppe, i källaren äre svalt så man får gå ner där och svalka sig ibland hihi! Nepp nu blire Lokemys och sen ska vi fara o kika på ett hus som några köpt.

Ha det bra.

Hejs.




Kommentarer
Postat av: Marre

Hej bastis! Hihi, va bra att det kom fram. Eftersom jag var sa sjuk sa fick jag inte ivag det i tid, for jag ville att det skulle komma fram pa fredag fore dopet.. men som Ryan sa: battre sen an aldrig! Det ar ju tanken som raknas! Jaaa ville gora naaaa fint at Loke pa hans dopdag!!!!! Puss puss gumman

2011-05-10 @ 23:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!