www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Yey :)

11-05-04,

Sådär då var sista skoldagen gjord, så himla nice!! :) känns som en lättnad bara det. men det är nog mycket för att vi inte behöver fundera över barnvakt och "besvära" nån annan med Loke. men dem ser det ju inte så, dem är överlyckliga över att få vara med Loke, myspojken vår. Hade gått bra idag med :) långprommis och sen hade dem lekt inne! Vår älskling..

På skolan idag gjorde vi en teknikuppgift sen fick vi även se en Teater, superkul, och vi fick i slutet av lektionen leka med LEGO! :) yey. hur grymt som helst. Ja o Helen byggde ett Lejon som kunde med teknikens hjälp ställa sig upp och ryyyta och sen lägga sig ner igen.. hur fränt som helst :) ja tekniken går framåt!
Skitsöt var den också :)





Har bakat lite ikväll, mini cupcakes, supersöta och små blev dem! ska bara hitta nå gott och sätta ovanpå dem också! :) kanske dumlefluff? jag var ingen hajjare på att göra frostings , sen tycker jag även att dem kan bli för "sura, syrliga" av philladelfiaosten, så ja testar nog med fluffet o ser hur de blir.

Är lite uppjagad inför dopet men det ska nog gå fint :) spännande iaf!

Nääe nu ska jag kila, synd att det inte blev tjejkväll ikväll men de kommer ju fler dagar, har ändå rätt mycket denna vecka, men veckan som kommer kanske? Ska planera o göra skola o så, men då äre ju friare att göra det när man känner att man orkar o vill själv. självdisciplin, hmm ja om man gräver fram den nånstans, haha jo men det ska ja!! :) snart sommar juh.

Ha de gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!