www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Underbar dag.

11-11-30,

Har varit en toppen dag idag, så skönt när man kan slappna av och inte tänka på skolan för en endaste dag! Vilken skillnad, bara ta det lugnt, strosa runt på stan med tjejerna.. vi har ätit gooo middag här hemma jag o Adam, jag o Loke har badat balja och myst allmänt :)

Det gör gott för kropp o själ.

Idag har vi bott i Huset 2 år! :) Tiden går fort.. apropå det.. ..Loke blir idag 11 månader.. tänk nästa månad blir han ett år! Mammas o pappas lilla hjärta.

Näe myser vidare av denna dag nu, med massa tända ljus.





Första advent.

11-11-27,

Första advent idag. Idag har vi tagit fram julpyntet, har dock inte pyntat klart ännu men litegrann e framme! Gardinerna i köket och ljuslyktorna o stjärnorna. Några tomtar också. Mamma o pappa kom förbi och så fick vi ett julejul som luktar pepparkaka så nu doftar det ljuvligt här inne :) Plus att jag på morronen bakade saffransbullar med klegg i så de doftar gott gott gott.

Efter lunch for vi in till skylt söndagen en sväng och strosade där, mkt trevligt. Vi fick oss lite glögg :)
Är som tradition att man måste fara en sväng iaf, men kan säga att det kändes konstigt utan någon snö alls?! Samma då vi pyntade.. känns som att vi pyntat julpynt på hösten eller nått. JUL = SNÖ, inte gröna gräsmattor..

Vill faktikst ha snö nu.. Så ja o Loke kan busa i snön ute :) Spännande, hans första snö, hans första jul. det kommer bli supermysigt.

Sen har vi bytt vårt kylskåp också, en kompis till Adam sålde sitt gamla billigt så vi köpte det och nu ska det in. är ungefär ett likadan som vi hade fast nyare bara.

nu e jag trött men på en stund ska ja och Amanda måla i Lokes rum, så händer de nått där iaf. var ett tag sen jag donade på där inne men det behövs juh.



Hoppas ni har en lika mysig första advent som jag har haft :)

och ännu mysigare blire ikväll med ännu mera glögg o JULSKINKE macka :) Vi ska griljera vår första ikväll!

Hejs.

Lördagsmys.

11-11-26,

Har varit o tränat Afro på morron, gud vad jobbigt det var. pust helt slut är jag. hade kunnat sova en sväng till nu, trots att jag fick sovmorron av mina killar idag. Drömde om någon som födde barn, tror ja har en del tankar hos min vän just nu. Hon är säkert på sjukhuset nu, åååh väntar på att få veta vad de blev för sötnos :)

När Adam tränat klart så ska vi till Heden och mysa på där idag. Träffa hela familjen och brorsans familj! Ska bli himla trevligt, var längesen nu och vi ska fota Hugo o Loke  tillsammans med julutstyrsel :) Får hoppas vi kan få dem att sitta still en sekund eller två. haha.

Annars så har jag fått ont i halsen. inge kul. och min mage är sådär!

Nåja, vi ska njuta av denna lördag tillsammans med nära o kära! ♥

Trevlig lördag.

Tänker på en vän ♥

11-11-25,

Tänker på en vän till mig, som har värkar just nu och man vet ju inte hur länge det tar innan hon måste in till sjukhuset för att föda barn. Gud så spännande. Jag hamnar direkt i tankarna om hur det var då jag började få värkar med Loke i magen.. Så nervös man var, så man funderade hur det skulle kännas, att det skulle göra ondare och ondare allt eftersom, men att man tillslut... tillslut... skulle få se sin alldeles egna lilla bebis ligga där på ens bröst och vara så enormt älskad från första stund! ♥

Tänk att det snart är ett år sedan man var där. Ojojoj. Men det är det största man är med om, så enormt häftigt och mäktigt. Ens egna lilla bebis.. ♥

Så tankarna går till henne just nu, jag vet att hon fixar det! Jag längtar tills hon hör av sig och berättar att allt gått bra och att det blev en liten tjej, haha jag tror det blir en tjej :) Vi får se.



Loke nån timme gammal på nyårsafton 2010.

Nu ska vi ha fredagskvälls mys här hemma!

Ha en trevlig kväll. 

Fin fint.

11-11-24,

He gick fin fint i skolan! Puh! Skönt som tusan. det gav resultat av att slita häcken av sig den här veckan som varit. tack o lov. Nu ska vi bara göra lite justeringar i det vi har, sen kan vi skriva på metoden. yey! Det går frammåt.

Idag äre fyra plusgrader, helt hemskt.

Idag fick jag ett paket med posten :) Kläder som Loke ska ha på sig vid jul, söt jultomte dräkt! Han kommer va så stilig o söt som vår lilla tomte :)

Nu chilla och mysa med familjen.

Yey!

Ha en trevlig kväll.

Skola.

11-11-24,

Nu har all snö smält bort som vi fick! Skit också. Nu vill ja ju ha snö! Det ska vara en vit julafton och nu är det prick en månad kvar BARA! Snälla snön kom nu..

På en stund ska vi iväg till skolan, hoppas dem godkänner de vi gjort.

Har bada o myst med Loke på morron! Det är så himla kul nu då man ser att han förstår jättemycket saker.. även fast plutten inte pratar så förstår han massor, säkert mer än man tror. Det är så kul och se och få respons på att han förstår, då blir man gla och han lär sig saker hela tiden.

Vi får se hur de blir med hans rum nu, när jag har lagt de på paus en stund eftersom skolan tar upp all ledig tid. men vill så gärna ha de klart snart så vi kan leka därinne istället. Om inte annat får jag göra klart det i januari.

Näe nu ska ja fixa iordning här hemma. hejs.

Man vill så mycket.

11-11-23,

Ja det är helt sjukt vad man vill göra mycket saker.. men nu går de fasen inte. usch o fy vad man måste plugga hela tiden. ja jag tror jag då vet vad jag ska göra i Januari och inte.. Btw den 21 januari så får vi vårat Diplom i Aulan på skolan! Då är jag färdig :) tänk så skönt.

Vill baka julfika. vill handla mer julsaker, fast borde kolla vad vi har först haha. men julpynta ska vi göra på söndag! då har vi heeela dan :)

nåja får fokusera på det jag ska, sen får jag slappna av. Det är tur att jag tar vara på Loke tiden då han är vaken och myser ordentligt med honom tills Adam kommer hem. så jag inte missar det, det skulle inte kännas bra alls. han är ju mitt allt. mitt lillhjärta.

nåja nu ska jag skriva inköpslista. men den får inte bli nå lång, är hyffsat pank just nu ändå!

Hejs.

Piggelin.

11-11-22,

Idag är jag piggelin iaf, vi var kloka nog att gå och lägga oss vid 10. Loke sov till halv åtta så jag fick en del timmar iaf, mycket skönt och välbehövligt.

Han var så himla söt i sin nya pyjamas, turkos med vita moln på :) Tog nå bilder imorse, kanske kan slänga in senare om ja har tid. Min lilla älskling.

Han e för söt då han börjar digga till minsta lilla låt nu för tiden, sjunger jag själv nån låt så börjar han dansa och ler massor! Han är dock väldigt klängig nu för tiden, han vill knappt leka själv. Då jag sitter med så kan han leka och dona och leka med mig, går jag iväg vill han följa efter o kika vad jag ska göra! :) Står jag i köket och ska laga mat eller göra iordning hans mat vill han gärna upp i famnen och se vad jag donar med. sötnosen. Det blir dock tungt att bära på honom, man känner i ryggen men det är samtidigt så mysigt!

Han blir lätt sur och arg om han inte får som han vill, haha! Det kan vara det minsta lilla grejen så tjurar han ihop samtidigt som han ser vad jag gör om han tar i lite mer med rösten haha. Lill-testaren!

Nu sover plutten och jag dricker kaffe! Strax kommer Helen och då ska vi försöka få gjort lite mer på den där C-uppsatsen och hoppas att Adam kommer hem snart så kan han leka vidare med Loketok! :)

Btw, jag e supersugen på att börja julpynta!!! :) Kommer bli så mysigt! Jag MÅSTE göra det i veckan!



Ett juleljus vi haft!

Hejs.


Snön är här.

11-11-21,

Ja idag har snön kommit men det började egentligen igår kväll :) så nu är det lite ljusare ute, känns mycket bra. det är himla fint med snön faktiskt och det ska bli kul att spendera vintern med Loke i farten också! så han får upptäcka snön, kan tro de blir en del stoppa i munnen.. vi får väl se, blir spännande iaf :) 

idag har vi bara myst på jag o Loke, varit o hämtat vår bil som varit på Mofix o lagats.. sen var vi en sväng på stan och köpte nån pyjamas och nån body :) det behövde han!

Nu e vi hemma och donar på igen, nu ska vi busa.

Ikväll blire träning, yepp!


Hejs. 

Söndagsdoneri.

11-11-20,

20 november och vi har INGEN snö ännu, det stod att det skulle snöa ikväll så vi får väl se. Minusgraderna har börjat smyga sig på och idag var det -8 grader. Jag fick en skön sovmorgon i morse så mina killar gick upp o lekte tillsammans, de var mycket välbehövligt. Sen blev de en härlig frukost tillsammans o mys.

Pluggandet hos Helen gick bra också, känns skönt det. vi hade fått mail av läraren som sa att vår struktur såg bra ut och att vi skulle ta med en grej till men de fixar vi :) så de känns bra! Vi har massvis med text som vi bara ska få ordning på, så jag tror de här blir toppenbra. På torsdag ska vi på skolan o höra dommen haha. om de är okej eller ej. Fram tills dess äre bara o jobba på.

Hann förbi Lokes farmor där mina killar var då vi plugga. vi hann surra på och fika! Loke och farmor hade dansat tillsammans o myst på. Det är så otroligt kul o se hur glada o lyckliga dem blir våra föräldrar då dem träffar underbaringen! Och både mina föräldrar och Adams föräldrar säger ofta " han är så otroligt snäll, ni vet då inte hur det är att ha barn". haha :) Vet vi inte? näe vi kanske har fått världens snällaste barn, men de är vi då tacksamma över! :)

Nu blire middag o sen mys mys mys! :)

Hejs.

Pust äntligen helg.

11-11-18,

Ja nu har jag pluggat o pluggat o pluggat med Helen dem stunder de har gått,  men vi har fått massvis gjort och det är helt sjukt vad man hinner mycket på bara nåra timmar. men vi har en bit kvar på bakgrunden som vi ska finslipa på tills på onsdag, då ska de vara klart.

det är verkligen inge roligt o känna sån stress som jag gör, har kommit in i ett ont mönster där jag stressar upp mig väldigt mycket för allt o ingenting. det är inte bra för kroppen. jag hoppas de här går över snart och att man känner ett mer lugn för som sagt, annars vette tusan.. huvva alltså!

kan iaf slappna av lite nu då vi har helg tillsammans hela familjen! :) gud så skönt. bara vara vi tre och mysa o gosa tillsammans. finns ju inget bättre!



Trevlig helg på er.





Alla måsten.

11-11-15,

Nu har vi haft vår handledarträff igen och ja, det är bara att jobba på. Vi alla som hade träff idag hade mycket mer att jobba på bakgrunden med, så nu gäller det att ligga i. Nått måste göras VARJE DAG, de här går inte annars. det är bara så. för om en vecka ska den delen vara klar. det är iofs bra att ha träffar varje vecka för då gör man saker snabbt. får hoppas vi får ihop det vi ska. jo jag e stressad haha. en hel del.

så vi får se hur lidande bloggen blir, en hel del kan jag tro.

jag har nog många måsten just nu som jag stressas av och det går inte ihop riktigt.

nej usch måste fokusera på rätt saker och inte känna denna hemska stress/press.

för fortsätter de såhär så vettefasen vad som kommer ske.

nepp nu är de fokus som gäller.

vi hörs av nångång framöver..

Hejs.



Skoldags.

11-11-15,

Jahapp idag ska man till skolan igen för att ha handledarmöte. Loke ska vara hos sin farmor. Vi ska se hur långt vi hunnit och hur de ligger till framöver. Blä jäkla uppsats. Men ja vill så gärna va klar till jul, vore ju de bästa så kan man slappna av sen helt o hållet, för ja håller på bli galen på de här. Det är faktiskt supersvårt o plugga med Loke i farten, eller rättare sagt det går inte. Man måste vara med honom för han e snabb. Men jag tar vara på stunderna ja har och ja tror ändå ja kommer fixa det. men det tynger mig ändå.

Nåja nog om det.

Ska strax göra frukost, sen blire lek tajm.

Blir inte så mycket mer idag, det är det som står på schemat.

Hejs.

Farsdag ♥

11-11-13,

Idag är det Farsdag och det är nämligen Adams första Fars dag :) Så himla speciellt att man firar sin första Farsdag för att man har fått en liten son!

Jag har firat min första Morsdag förut och då satt Loke i sin babysitter med paket åt mamma och en ros :) hihi. Men idag hade Loke gått ner i källaren, och satt o vänta på pappa som fick komma ner o kika. Där hade han två paket som pappa fick öppna :) hihi! Sötnosarna. Dem var så gulliga, satt i knät och Adam blev så rörd.

Familje kärlek ♥



Loke på Morsdag, där var han 5 månader gammal.



Loke idag 10,5 månad.

Sen under dagen har vi varit iväg till min kära pappa och firat honom litegrann med en travkupong och lite triss. Sen iväg till Adams pappa och fira honom med samma sak :) sen har vi varit hemma och lekt tillsammans.

En skön dag alltså. trots tröttheten från gårdagens bravader. vi hade ju tjejkväll hos Emma, var mycket trevligt. drack vin och surrade på allihopa. blev rätt sent, tror jag kom hem typ halv tre nånting. så lite sliten är man allt idag men inte bakis. skönt de.

nu ska vi se lite film..

Hoppas ni haft en bra dag och firat era kära pappor! ♥

Bra start på dagen.

11-11-12,

Japp fick en härligt start på dagen genom Afro passet på morron! Visst var jag ganska trött då jag och Loke klev upp kvart i sju.. han ville inte sova längre än det. Så det var bara att he sig upp och leka i morgonrock haha. Adam sov vidare och imorron är det min tur att sova vidare, guuu så skönt det ska bli. Är ju inte ofta nu för tiden det händer.

Iaf Afro passet e så kul då det är bra musik och man får svettas och jobba stenhårt! I like it :)
Adam for på hans träning direkt jag kom hem, haha vi bytte av varandra bara.


(bild från google)

Nu ska jag slappa och sen se när Loke vaknar..

Sen ikväll är det vinkväll hos Emma med massa tjejer! ska bli jättetrevligt, får dock se hur mycket man ska dricka, jag vill INTE vara bakis imorron. det är inte min melodi nå mer. nej usch.

Men kul ska de bli.


(bild från google)

Tjohej.


Utmanad.

11-11-11,

Har blivit utmanad av Mia att svara på några frågor! :) då kör vi.


1. När ingen ser eller hör mig...

.. går jag hemma i mjukiskläder och kanske trallar på någon sång, oftast barnsång (skadad ja vet)


2. Jag går aldrig hemifrån utan...

...mobilen!


3. Min blogg heter som den gör för att...

Den heter Miiimary för att Miii har varit mitt smeknamn väldigt länge och Mary har jag även fått höra några kallar mig så jag tänkte att jag slår ihop dem två.. först tänkte jag MaryMiii men det låter ju som "Gift dig med mig" så jag vände på det.. :)


4. Om jag vågade skulle jag...

Ja då skulle jag göra en tatuering, bland annat.


5. Om 10 år kommer jag att...

Oj om 10 år.. Ja då kommer jag att arbeta som förskollärare på en förhoppningsvis superbra förskola där jag trivs bra. Jag kommer även att ha fler barn, syskon till Loke, kanske en, kanske två men mest troligt ett syskon!
Jag och Adam kommer ha köpt en ny bil och renoverat mer på huset! Jag kommer nog även att vara gift då! :)

Sådär! :)

Jag utmanar:

Marre
Magda
Tessi
Emma
Lisa G

HA EN TREVLIG KVÄLL NU.

Hejs.

Fredagsmys.

11-11-11,

Idag är det 11 November 2011.. men det är ju som vilken dag som helst :)

Har myst med mitt charmtroll på morron, och sen tog vi oss en promenad i frosten som är ute. minus 2 grader idag. Är himla fint faktiskt, ska fota mera senare men det är lite svårt med en lillplutt som vill ha all uppmärksamhet. fick nått kort på löven iaf. Vi stannade till vid lekparken och där fick han gunga och även testa gå i sina skor för första gången ute. Jag höll honom i händerna och han stapplade fram, han tycker det är lite konstigt med skor på fötterna, varför ska man ha sånna? :P



Sen promma vi hem och lekte lite mer och nu sover plutten.

Jag ska plugga lite till C-uppsatsen, sen får vi se vad som sker.

Skönt att det är fredag iaf, fredags mys ikväll med älsklingen :)

Hejs.

Kombination lugn, tokig.

11-11-10,

Så kan det oftast vara här hemma, att Adam är den lugna med Loke och dem leker och myser på i famnen, medans jag kommer där som ett yrväder och busar och lekar med honom. Gör konstiga miner och ljud så att han kiknar av skratt. det gjorde vi idag efter maten, jag busade som tusan med honom och han skratta och var så urgullig som det bara gick o vara! Då skrattade jag så jag fick tårar i ögonen.. men det är så härligt, gud så glad man blir. Allt skit o elände bara försvinner och man känner sig så lycklig. Det är ju sånna känslor man ska leva vidare på och inte dåliga känslor.

Visst kan mamma också vara lugn, imorse tog jag upp honom från spjälsängen och han låg på min mage och vi myste. jag sjöng några sånger och han låg med huvudet vid min hals och låg stilla. (det händer inte ofta nu för tiden) Så när han väl gör det så njuter man så in i bomben. Kärlek. Sen började vi skratta så min mage for upp och ner och eftersom han låg på den så började han skratta och tyckte de var superkul med nått som rörde sig :)

Familjen tok vissa stunder och Familjen lugn vissa gånger. Tror Loke uppskattar mest det tokiga?! Eftersom han skrattar massvis då. det är så sött.

Måste visa en bild på hur han såg ut då vi skratta vid matbordet. haha. En liten galet glad Loke :)


Min familj är min lycka.

Nu blire gonatt.

Hejs.


Torsdag?

11-11-10,

Ja det är fasen torsdag idag.. Veckorna går så fort. Igår var vi i skolan och hade handledarträff, vilken var väldigt nyttigt och vi fick mycket idéer och tips på böcker m.m. Väldigt skönt! Nu äre bara att ge järnet så skiten kan bli klar också i tid. om det går. som sagt man vill ju inte stressa ihjäl sig och missa annat heller under vardagarna för att det där ska bli klart, det finns ju en chans att gå upp med examensarbetet i Mars också... men vi siktar på att vara klar vid jul. vore skönast.

min kära lilla son sover och jag kollar igenom det sista på vfu uppgiften, den ska vi skicka in idag, haha den kommer bli skitlång kan ja säga. nåja det får läraren ta, hon får väl hoppa över nå sidor om hon inte orkar läsa, då har vi iaf gjort ett utförligt arbete :)

så fram till jul får man slitas med skolan o Loke och passa in då det passar, ett pusslande men jag vill samtidigt kunna umgås med min son på dagarna utan stress om skolan, så är det bara och så kommer jag göra!

Näe, efter lunch då Adam kommer hem ska jag iväg till Helen och börja lite smått.

Hoppas ni får en trevlig dag. snart är det helg hurrni ;)






Jag och Loke på en prommis :)

Loke blev lycklig då han fick riva ut påsarna från lådan, oj så kul det var och bada i påsarna haha!


Hejs.

Måndag, plugget drar igång.

11-11-07,

Ja nu är det bara att inse att man måste börja med allt. Idag ska jag plugga vfu uppgiften, den ska vara klar på torsdag. Sen resten av veckan borde gå till att samla material till C-uppsatsen. Blir skönt att ha handledar träffen på onsdag så vi får lite struktur och kan fråga allt vi behöver innan vi sätter igång på rikt.

Så idag äre mys med Loke och sen då han sover så plugga järnet.

Igår sov våran plutt bara en gång på dan, på förmiddagen halv elva till tolv. sen så var vi i Heden och där vägrade han sova, var väl för mycket intressant och kika på så varför ska man sova då? haha. så han somna som en klubbad säl igår klockan 20.00. idag vaknade han 07.00 och det är ju bra :)

Nu ska vi leka lite.

Måste handla målarfärg idag också, så himla kul o måla!

Ikväll äre träning, har fan längtat. haha.

Hejs.


Lördag.

11-11-05,

Lördag idag och Loke ville vakna kring halv sex, men somnade om efter ett tag och sov till åtta. skönt! Sen blev de frulle med hela familjen och sen drog mamma iväg på ett Afro pass :) På hildurs. Var himla skoj faktiskt och gud så skönt det kändes att skaka av sig lite fett på kroppen haha. De var verkligen shake shake shake vissa grejer och tur att det var bra musik så man taggade igång ännu mer :) vill ja lätt göra fler gånger. tack Lisa för att du drog med mig på det passet!

Annars idag så har vi varit iväg till Barnens Hus och kikat på lite nya leksaker som vi kan köpa och önska oss i present åt Loke till jul och då han fyller år! :) Massa roligt saker såg vi allt! Loke hade stoooora ögon i affärerna, vi var även på Toys r us! Gud va mycket grejer de finns alltså :)

En grej var denna, en rim bok, kul med ljud och musik! Nu när han har börjat lite smått med att dansa så äre så gulligt att slå på musik så man får se han studsa lite på lillrumpen :)


Näe nu ska vi lyxa till det med lite Maxmat! yepp idag har jag en dag där jag får äta lite vad jag vill. sen är vi tillbaka till de nyttiga hållet imorron igen!

Ikväll är det även alla helgons dag... kommer tänka lite extra på nära och kära som inte finns med oss längre i livet. Ni är otroligt saknade. Jag kommer tända ljus för er ikväll.



Trevlig kväll på er.

Hejs.

Kaffe.

11-11-04,

Gud vad jag börjat dricka kaffe. är nog sen praktiken, då drack vi kaffe säkert 3-4 gånger per dag. Jag brukar köra på kardemumma kaffe hemma, det är supergott! Och idag köpte jag Hasselnöts kaffe! :)



Så nu smuttar jag på de och snart ska vi se film, det var himla gott det också!

Lillhjärtat sover. älskade lilla sonen. du är det finaste som finns!

Hejs.

Fredag :)

11-11-04,

Riktigt skönt med Fredag eller hur? :)

Jag stod emot sötsuget igår och det kändes bra, hittade massa LCHF recept som verkade supergoda så vi ska testa en idag, Köttfärs o bacongratäng :) får se hur länge man orkar hålla på men skippa kolhydrater o för mycket socker kan man ju försöka iaf.

Fan vad hemskt btw att det var nån inatt som försökte ta sig in i ett hus i Björns och sen började skjuta och ha sig, ingen kom till skada men ändå. usch i minsta lilla håla händer det verkligen HUR mycket som helst, som man egentligen inte vet om heller. kanske lika bra? tänker mer på när Loke växer upp, hoppas han inte får va med om allt skit som finns omkring oss. näe han ska va liten för alltid :P

Idag ska vi iväg på lite kalasfirande.. Sen mys för hela slanten.

JO igår, Loke har lärt sig leka tittut själv, supersöt. En gång i köket vid köksstolen stod han och böjde sig ner så han kikade under stolen och jag sa tittut och han skratta, sen upp och kika ovanför stolen och sen ner igen under, han gjorde säkert 20 benböj där haha :) sötplutt. sen den andra gången var vid sovrummet, jag var i vardagsrummet och han i sovrummet, så sticker han fram ansiktet vid kanten och sen försvinner han och sen tittar han fram :) haha :) Gladskiten min!



Trevlig Fredag allihopa.

Hejs.


Åååh.

11-11-03,

Sötsugen så kopiöst.. bara för att man inte får eller ska, så är jag nu sjukt sugen! Jobbigt är det. Men enligt det jag kör nu så är det en dag kvar, sen på lördag får jag äta lite vad jag vill. Ska jag orka hålla ut? suck! Jag ska göra mig en kopp the och se om det stillar lite.

Skulle jag börja fa ut och springa och röra mig typ varje eller varannan dag så skulle jag ju inte behöva tänka direkt på vad man äter. men nu tränar jag ju inte så mkt och då känns de som ja måste tänka på vad jag äter först och främst och sen träna utöver det.. Åååh.. Tessi, vad är bäst o göra? Kör nu utan kolhydrater och socker.. Är det bra i längden? är de bra alls? Har då en dag i veckan som man får äta vad man vill.. håller det?

Det är jobbigt och gå förbi dem jäkla kladdkakemuffinsen som ligger i köket varje dag. haha ska fan slänga dem!

Morr :P

Morgonprommis.

11-11-03,

Vilken härlig morron prommis vi hade. Var dock svettig innan vi ens hann komma utanför dörren, haha för man ska klä på sig själv och sen klä på Loke massa varma kläder då hinner man bli gode varm :) För idag var det nollgradigt ute. Snart kommer säkert alla minusgrader, vi får väl se. Men jag tycker det är hur skönt som helst att inte snön har kommit ännu, men det är kolsvart ute klockan 16.00 på eftermiddagarna nu, så kommer de snö blir det iofs lite ljusare men näe, de kan gärna vänta ändå.

Vi promma och gick runt kvarteren här borta och sen stannade vi till i en lekpark och gungade! Han skratta och var så himla söt, vi var helt inne i vår egen lilla värld och jag kan inte bli lyckligare över att ha fått denna fina skatt! Han är mitt allt. Han och älsklingen.

Lycka är verkligen att leva i nuet och ta vara på stunderna som erbjuds!





Nu ska vi ta dagen som den kommer, så inga planer än så länge!

Ha en härlig dag allihopa.




Tränat.

11-11-02,

Äntligen har jag varit och tränat igen, kändes grymt bra. men kommer ha träningsvärk imorron yepp yepp. det blir skit bra det! Så nu blir de och köra på de passen man tycker om. Sen ska jag promma med Loke i vagnen, försöka göra det en sväng varje dag iaf.

Sjukt trött jag blev. hujja.

Meningslöst inlägg haha. jo.

Nåja, nu slappa sen sova. Gonatt.

Seg.

11-11-02,

Idag är jag riktigt seg o trött.. men håller på dona ihop grejer och har passat på att duscha då Loke sover förmiddag. ibland måste man göra andra saker under hans sov tider trots att man vill egentligen sova själv.

Sen är det ju full rulle igen då han vaknar.

Idag ska vi iväg på äventyr iaf, ska bli trevligt och träffa Frida borti Inbyn. Så vi ska slänga i oss lunch och sen iväg, längesen man såg henne och nu har hon ju bara ca en månad kvar tills hennes bebis kommer så måste nog få känna på bebis magen lite också :) Och hon får se Loke tok härja runt haha.

Näe det är det ja ska göra, sen ikväll blir det träning. äntligen.

Hejs.

Härlig dag.

11-11-01,

1 november idag! Skönt att vi inte har nå snö ännu.

Idag har jag fått ha min mysdag med Loke, bara jag och honom. Var ett tag sen de var så, men det känns skönt att det är så nu igen. Tycker självklart synd om Adam som måste tillbaka till jobbet och jag förstår hur tungt de måste vara efter 5 härliga veckor. nåja du e superduktig o kämpar på!

Vi har idag busat runt här hemma, vi har tvättat o donat. Idag var han inte alls lika rädd för den där nya leksaken utan idag har vi suttit tillsammans och dansat till musiken! haha han är så söt då han skumpar på rumpan och försöker dansa lite :) Man kan inte hålla sig från skratt eller från att tjyva en puss!!




Nu e jag rätt trött känner jag, och jag har varit hungrig mycket nu. Försöker vara duktig med maten nu så då blire lätt att man e hungrig men försöker äta det jag ska så får vi se vad det blir av det här. Känner bara att jag måste komma igång nånstans för nu e det nog! Nu är det skärpning och helst inga nya förkylningar eller hostattacker som varar i 2 veckor. nej nu e jag frisk och ska äta bra, och motionerna. hejdå kilon - hej gladare mamma :)

Hejs.




Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0