www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Farsdag ♥

11-11-13,

Idag är det Farsdag och det är nämligen Adams första Fars dag :) Så himla speciellt att man firar sin första Farsdag för att man har fått en liten son!

Jag har firat min första Morsdag förut och då satt Loke i sin babysitter med paket åt mamma och en ros :) hihi. Men idag hade Loke gått ner i källaren, och satt o vänta på pappa som fick komma ner o kika. Där hade han två paket som pappa fick öppna :) hihi! Sötnosarna. Dem var så gulliga, satt i knät och Adam blev så rörd.

Familje kärlek ♥



Loke på Morsdag, där var han 5 månader gammal.



Loke idag 10,5 månad.

Sen under dagen har vi varit iväg till min kära pappa och firat honom litegrann med en travkupong och lite triss. Sen iväg till Adams pappa och fira honom med samma sak :) sen har vi varit hemma och lekt tillsammans.

En skön dag alltså. trots tröttheten från gårdagens bravader. vi hade ju tjejkväll hos Emma, var mycket trevligt. drack vin och surrade på allihopa. blev rätt sent, tror jag kom hem typ halv tre nånting. så lite sliten är man allt idag men inte bakis. skönt de.

nu ska vi se lite film..

Hoppas ni haft en bra dag och firat era kära pappor! ♥

Kommentarer
Postat av: Marre

Ah gu va mysigt!!!!!!!!!!!! :) Sa fina dina tva pojkar ar! Alltsa.. va knappt. Jag ringde o prata me pappa idag men hade ingen aning om att det var fars dag forrans nu nar jag laste din blogg!!! Hehe! Puss darling

2011-11-14 @ 01:23:54
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!