www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag :)

11-11-04,

Riktigt skönt med Fredag eller hur? :)

Jag stod emot sötsuget igår och det kändes bra, hittade massa LCHF recept som verkade supergoda så vi ska testa en idag, Köttfärs o bacongratäng :) får se hur länge man orkar hålla på men skippa kolhydrater o för mycket socker kan man ju försöka iaf.

Fan vad hemskt btw att det var nån inatt som försökte ta sig in i ett hus i Björns och sen började skjuta och ha sig, ingen kom till skada men ändå. usch i minsta lilla håla händer det verkligen HUR mycket som helst, som man egentligen inte vet om heller. kanske lika bra? tänker mer på när Loke växer upp, hoppas han inte får va med om allt skit som finns omkring oss. näe han ska va liten för alltid :P

Idag ska vi iväg på lite kalasfirande.. Sen mys för hela slanten.

JO igår, Loke har lärt sig leka tittut själv, supersöt. En gång i köket vid köksstolen stod han och böjde sig ner så han kikade under stolen och jag sa tittut och han skratta, sen upp och kika ovanför stolen och sen ner igen under, han gjorde säkert 20 benböj där haha :) sötplutt. sen den andra gången var vid sovrummet, jag var i vardagsrummet och han i sovrummet, så sticker han fram ansiktet vid kanten och sen försvinner han och sen tittar han fram :) haha :) Gladskiten min!



Trevlig Fredag allihopa.

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!