www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härlig dag.

11-11-01,

1 november idag! Skönt att vi inte har nå snö ännu.

Idag har jag fått ha min mysdag med Loke, bara jag och honom. Var ett tag sen de var så, men det känns skönt att det är så nu igen. Tycker självklart synd om Adam som måste tillbaka till jobbet och jag förstår hur tungt de måste vara efter 5 härliga veckor. nåja du e superduktig o kämpar på!

Vi har idag busat runt här hemma, vi har tvättat o donat. Idag var han inte alls lika rädd för den där nya leksaken utan idag har vi suttit tillsammans och dansat till musiken! haha han är så söt då han skumpar på rumpan och försöker dansa lite :) Man kan inte hålla sig från skratt eller från att tjyva en puss!!




Nu e jag rätt trött känner jag, och jag har varit hungrig mycket nu. Försöker vara duktig med maten nu så då blire lätt att man e hungrig men försöker äta det jag ska så får vi se vad det blir av det här. Känner bara att jag måste komma igång nånstans för nu e det nog! Nu är det skärpning och helst inga nya förkylningar eller hostattacker som varar i 2 veckor. nej nu e jag frisk och ska äta bra, och motionerna. hejdå kilon - hej gladare mamma :)

Hejs.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!