www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kombination lugn, tokig.

11-11-10,

Så kan det oftast vara här hemma, att Adam är den lugna med Loke och dem leker och myser på i famnen, medans jag kommer där som ett yrväder och busar och lekar med honom. Gör konstiga miner och ljud så att han kiknar av skratt. det gjorde vi idag efter maten, jag busade som tusan med honom och han skratta och var så urgullig som det bara gick o vara! Då skrattade jag så jag fick tårar i ögonen.. men det är så härligt, gud så glad man blir. Allt skit o elände bara försvinner och man känner sig så lycklig. Det är ju sånna känslor man ska leva vidare på och inte dåliga känslor.

Visst kan mamma också vara lugn, imorse tog jag upp honom från spjälsängen och han låg på min mage och vi myste. jag sjöng några sånger och han låg med huvudet vid min hals och låg stilla. (det händer inte ofta nu för tiden) Så när han väl gör det så njuter man så in i bomben. Kärlek. Sen började vi skratta så min mage for upp och ner och eftersom han låg på den så började han skratta och tyckte de var superkul med nått som rörde sig :)

Familjen tok vissa stunder och Familjen lugn vissa gånger. Tror Loke uppskattar mest det tokiga?! Eftersom han skrattar massvis då. det är så sött.

Måste visa en bild på hur han såg ut då vi skratta vid matbordet. haha. En liten galet glad Loke :)


Min familj är min lycka.

Nu blire gonatt.

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!