www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

11-11-05,

Lördag idag och Loke ville vakna kring halv sex, men somnade om efter ett tag och sov till åtta. skönt! Sen blev de frulle med hela familjen och sen drog mamma iväg på ett Afro pass :) På hildurs. Var himla skoj faktiskt och gud så skönt det kändes att skaka av sig lite fett på kroppen haha. De var verkligen shake shake shake vissa grejer och tur att det var bra musik så man taggade igång ännu mer :) vill ja lätt göra fler gånger. tack Lisa för att du drog med mig på det passet!

Annars idag så har vi varit iväg till Barnens Hus och kikat på lite nya leksaker som vi kan köpa och önska oss i present åt Loke till jul och då han fyller år! :) Massa roligt saker såg vi allt! Loke hade stoooora ögon i affärerna, vi var även på Toys r us! Gud va mycket grejer de finns alltså :)

En grej var denna, en rim bok, kul med ljud och musik! Nu när han har börjat lite smått med att dansa så äre så gulligt att slå på musik så man får se han studsa lite på lillrumpen :)


Näe nu ska vi lyxa till det med lite Maxmat! yepp idag har jag en dag där jag får äta lite vad jag vill. sen är vi tillbaka till de nyttiga hållet imorron igen!

Ikväll är det även alla helgons dag... kommer tänka lite extra på nära och kära som inte finns med oss längre i livet. Ni är otroligt saknade. Jag kommer tända ljus för er ikväll.



Trevlig kväll på er.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!