www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äntligen! :)

11-10-28,

Wohooo klar med sista praktiken nånsin!! :) Gud så skönt! Vi har haft det superbra idag, vi har Halloween pysslat med barnen, vissa barn i skolan var utklädda och vissa pedagoger också. tända ljus i skolan o alltmänt mysigt. Efter lunch fikade vi i personalrummet, bjöd på lite kladdkakemuffins med grädde :) Sen efter det var vi med vår sexårsgrupp där vi bjöd barnen på fika, lite Kärleksmums :) det var uppskattat. så söta dem är! Världens bästa grupp av barn, så söta och fina! Så när de började närma sig slutet så satt en tjej som är väldigt väldigt goo av sig och krama mig och strök mig på kinden o jag fick pussar. haha! "jag vill inte att du ska sluta" Hon e för söt.

När dem insåg att vi skulle fara så var det många "vi kommer saaaakna er" och "kan ni inte komma och hälsa på nån dag?" jooo visst kan vi komma och hälsa på er! :) goobarnen.

Sen bar de hemmåt, så skönt. Kom hem till mina pojkar som satt o myste tillsammans, njöt av tiden dem hade. Imorgon kommer dem också få mycket tid tillsammans då jag ska följa med min mamma, johanna och Adams mamma och hans syster till Arcus mässan. Där tänkte jag fynda lite :) Då for Adam o Loke va hemma, Adam e ju inget större fan av sånna tillställningar. Plus att dem får en extra dag tillsammans bara dem två.

Och sen efter det ska jag iväg till Helen, för då ska vi äta middag ute med henne, Lisa och Ida :) vår bästa studiegrupp! ska bli superkul. sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

Nu ska jag slappa här hemma iaf och taaaaat himla lugnt! :)

Slänger in nån bild på min älskling, sötaste i världen!

Jag tycker han blir mer och mer lik Adam, eller vad tycker ni?



Trevlig Fredag på er alla.





Kommentarer
Postat av: Marre

Hehe joo han ar minsann en liten Mini - Adam!!!! :) Hoppas han inte far far lika ironisk humor som Adam.. jag fattar ju inte alltid hans skamt :P Hoppas han far mammas humor! HAHAHHHAHAHA!!!!!!!!! Gullplutten!

2011-10-29 @ 16:08:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!