www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Filmer.

11-09-03,

Den där filmen jag såg, Rabbit Hole.. nja den var tragisk och hemsk men tyckte ändå den inte var så jättebra i sig.. men tragiskt såklart..men man fick ingen direkt känsla för barnet i sig genom att händelsen redan hade hänt och man slungades in i hur de var för föräldrarna och deras sörgande o det var inge kul och se i 1,5 timme. nej hujja.. men den tog i hjärtat såklart. fick lite hemska tankar som man fort ville bli av med, tur älsklingen kom hem sen och vi pratade om hur lyckliga vi är som har Loke. världens finaste.

Nu e vi iaf nyss hemkomna efter att ha sett Jägarna 2 på bio.. Min brorsa o hans tjej var också o såg den :) Riktigt lyxeri denna lördag. Min pappa var med Hugo i Heden och min mamma var med Loke här hos oss! Tusen tack!
Den var väldigt bra också, så den kan ja rekomendera.



Annars har vi haft en bra dag, jag o Loke har varit i Heden och busat med brorsans familj och ätit god Lasagne och jag hade gjort efterrätt. Gjorde egen Marianne glass och den vart jättegod :) (esas recept) :)
Men det blir nog nån spring runda efter den där hihi.

Nu ska vi inviga bastun, ska bli härligt! :) sen kanske ännu mer film?! Funderar på en läskig en .. vad hette den nu, Bereavement. men vet inte om vi vågar se.. får kolla efter en stund i filmen..



Eller så blir det denna film;



Nej bastu vare!!

Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!