www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

11-09-02,

Ja idag äre Fredag och jag har ingen skola! Jag tänkte att ja o Loke kunde sova ut idag men hmm, han vaknade före tuppen.. han vaknade klockan sex! Usch det är tidigt :/ Men men, så äre! Inte så mkt o göra åt..

Bus o lek på morron, sen har vi tillsammans sovit förmiddag, sköönt!

Har nyss varit ute och sprungit, guu så jobbigt men nu kan ja med gott samvete mumsa på nått gott ikväll till film! Godis kanske? :) har kvar en påse ja köpte för hur länge sen som helst, men äter inte så mycket godis nu för tiden.. blir kanske 5-6 godisar sen äre bra. Det är skönt. Det blir mer popcorn i det här huset :)

Nu e ja dock trött, röd i nyllet o luktar inge gott. Det blir en dusch o sen busa vidare med Loke då han vaknat. Tror mina killar sover just nu hihi.

Han har varit superduktig idag Loke, dragit sig upp på knäna flera gånger mot lådor o sånt, det är kul när han lär sig nya saker! :)

 Hoppas ni har en mysig fredag kväll.

Btw så är våran bastu klar nu!!! :) så imorron ska vi inviga den!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Åh vad mysigt att er bastu är klar :D hoppades på att mats skulle vilja basta när vi köpte ett hus och vårt krav var bastu. men de har blivit en bastu med mats o han satt max 10 min. sen var de för varmt o jobbigt. haha

2011-09-02 @ 16:27:58
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!