www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Känslig.

11-09-29,

Att man har blivit såhär känslig och bölig för saker är ju helt otroligt. Visst var jag känslig och lätt till att bli tårögd INNAN man blev gravid och hela den här biten... men NU?! Det har blivit mer och mer sen jag fått Loke. Man är så rädd om det man har, man blir känslomässigt mer rörd och lätt till att bli tårögd än innan. helt sjukt... haha!
Men rätt kul ändå, på praktiken har jag blivit det fleeeera gånger och jag har fått rysa i hela kroppen av känslor som bara vält över en, BRA känslor alltså, men som man blir så rörd av.

Det är otroligt vad det gör med ens kropp och sinnen sen man fått barn! Hur tusan ska det bli om man skulle få två? haha blir det ännu mer så vette tusan, då kommer man ju gå omkring o böla för att man klev utanför dörren på morron haha..

Haft en jättebra dag idag på praktiken, igen. Superkul.

Nu väntar jag på att min lilla son ska vakna så jag kan få ta igen alla pussar o kramar ja missat idag.

Sen ikväll blire att bara ta det lugnt!

Hoppas ni också haft en bra dag.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej hopp! Ja kan tanka mig den kanslan efter man fatt barn. Kanner mig ju fjantig ibland over mina kisskatter, sa man kan ju bara tanka sig nar man har barn!!!! Har ar det full rulle med Baby Kaya, hon ar som en bebis minsann!!! Men det gar bra! Vi kan ju horas nu i helgen! Puss

2011-10-01 @ 14:46:13
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!