www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Valborgs.

12-04-30,

Idag blir även vår älskade son 1 år och 4 månader gammal! :) Tänk vad tiden går! Det är en sån härlig resa med ett barn, ojoj. Nya äventyr hela tiden!

I helgen har jag jobbat och tjänat lite pengar, himla bra. Jag vart så glad då jag öppnade lönespecen på jobbet så jag trodde inte det var sant. Men det stämmer säkert eftersom jag bytt helg en gång så jag fick nog lön för 3 arbetshelger istället för två. men det var bara en härlig nyhet.

Idag är det valborgs, vi funderar på att ta oss upp till gruvberget för att kika på Majbrasa därifrån med härlig utsikt o allt! :) Hoppas bara det är en bra tid så det inte blir för sent för lillemannen. Men innan det ska vi grilla till middag! Gud så gott.

På morron har jag o Loke varit ute och promenerat och varit på gården, han tycker det är superkul. Surra med en granne också som kom och sa hej med sin hund och Loke fick sig nån puss av den ;)

Solen e framme och det ger så mycket energi!

Nu kommer snart pappan hem och då ska vi ha en fortsatt mysig dag!


Trevlig Valborgs på er.

En bra dag :)

12-04-27,

Idag känns som en riktigt bra dag :) Fredagar känns ju som extra bra på nått vis. Humöret e på topp. Börja med att jag fick sova ut med lillgubben till 7.50, det var gode längesen han sov så länge. Det var väldbehövligt. Sen har vi haft en mysig morgon tillsammans och lekt, ätit frukost och Loke har läst tidningen. Han älskar ju att bläddra och titta på bilderna och när han känner igen något som ropar han till, han kan ju inte prata ännu så han låter och vill att man säger vad det är för nått :)



Långhårig kille! Måste mamma hålla på styla mig när jag håller på läsa tidningen :P

Sen tog vi oss en sväng med vagnen på Coop o handlade lite till Tacomiddagen senare :) Han ville inte tillbaka till bilen för det var ju spännande att kika på alla bilar och traktorer han såg till på stan. Vi for iaf efter det på Dollarstore också o shoppade lite. En boll, två små innebandyklubbor med en boll till som han lekte med massor då vi kom hem. Köpte även strumpor där, perfekt :)



Spela innebandy var kul :)

Sen då vi kom hem så vare lunch time och sen ner i sängen.

Det ska bli gott med tacos sen och ha en myskväll med darlingen. För i helgen kommer jag annars att jobba, men det gör mig ingenting faktiskt, skönt o tjäna lite pengar också emellanåt, behövs alltid. Men så jag ska njuta av denna fredag så mycket det bara går.

Älskade familj, ni är mitt allt. Kan inte sluta tjata om det, men de som har skaffat egen liten familj förstår nog lättare känslan man bär på :) Det är magiskt hur mycket man älskar sin lilla son.



Ibland får man kika lite tv :)

Trevlig Fredag alla!

Hejs.
 

Inte så mycket energi.

12-04-25,

Näe just nu har jag inte så mycket energi till att skriva här. Är fullt upp med allting hemma och sånt man ska hinna göra och sen har jag även fått jobba vilket är positivt såklart :)

Skriver mer senare då jag känner mig mer motiverad, just nu känns det som en tung period för mig.

Hejs.

Vi älskar Leos!

12-04-22,

Jaaa det är ju sååååå kul :) Man blir helt svettig, sprallig och glad! Man kryper runt där och försöker vara smidig med sin älskade son, just för att se hans glada miner och skratt. Det gör en så varm i hjärtat. Vi busade på och hoppade i hopptälten så vi ramla omkull. Man märker att Loke funderar vad som händer då mamma o pappa ramlar, verkar som att han tror att vi gör illa oss för han kan ropa till och titta konstigt på oss. Men det går ju över på en gång men han är så söt och omtänksam vår lilla plutt.

Så det var mkt skoj!

Nu vilar Loke efter allt bus, snart så ska vi vidare till Heden för födelsedagsfirande av min far!

Har lite ont i huvut nu faktiskt, funderade om det var för att jag inte druckit nå kaffe så nu har jag gjort mig en stoooor kopp! Oj så gott det är :) Blivit gamla beroende av det kan man säga. Jag hade ju inte druckit kaffe på två dagar och hade världens huvudvärk men förstod aldrig att det var kaffet.. värktabletter hjälpte inte, utan då jag drack kaffe så gick det över.. Hmmm hyffsat mysko, bra/dåligt? :)

Nepp nu måste jag snart väcka min son och bege oss.

Ha en mysig söndag!

Lördagsdoneri.

12-04-21,

Idag har vi mest slöat på här hemma hela familjen. Ätit mysig frukost och busat. Vi har rensat lite och jag har målat mer köcksluckor.. Segt, när man måste måla typ 2 varv och på framsidan målar jag 3 varv, det tar sin tid då allt ska torka mellan varven och man ska ha tid. Men vi har redan satt upp 5 luckor som är klara och vi har även införskaffat nya köckshandtag, blev bra :)

Vi gjorde även supergo mat idag, köttfärsbiffar med fetaost i och en smarrig sås o pommes :) Loke åt det med god aptit fast han fick mos istället för pommes. Lättare för han att äta och kanske lite nyttigare?!

Jag längtar till imorron :) Då blir det Leos Lekland med Cribbs, Carro och söta Amie som är 1 år och 10 månader. Ska bli kul så får dem leka av sig och vi med såklart ;) Sen efter det järnet hem för att lillgubben ska få sova. Sen efter det iväg till Heden på födelsedagsfirande av min far. Så morgondagen är fullbokad, det ser jag framemot :)

Trevlig kväll på er.

Fredag.

12-04-20,

Idag är det fredag och det har varit en mycket bra dag hittills! På morron har jag och Loke myst på och ätit frukost sen blev det för mig att fara och jobba på förskola, himla kul. Barnen är så söta och dem kläcker alltid ur sig nått skoj man får skratta åt. Sen har vi varit en sväng på stan hela familjen, sen handling och gjort hemmagjord pizza till middag :) Blev ritktigt gött.

Busat och skrattat har vi gjort tillsammans innan läggdags! Loke blir så sprallig då han får springa omkring utan blöja haha!

Idag har jag även hämtat ut några böcker som jag beställt till Loke och några till mig! Här var nån av de som Loke fick.. en populär bok för småbarn. "Knacka på". Sen fick han även några, Max-böcker och Totte, mfl.



Jag hade beställt Mia Skäringers böcker, får hoppas dem e bra. Nån som läst dem?

 

Kul och beställa nått annat än skolböcker, det var ett tag sen!

Nu ska jag och älsklingen se serien Alcatraz som Magda tipsat om! :)

Handling:
Serien följer den mystiska återkomsten av över 300 fångar från det ökända fängelset Alcatraz mer än 50 år efter att de försvann i samband med fängelsets nedläggning. San Francisco polisen Rebecca Madsen hittar ett fingeravtryck från en före detta Alcatraz fånge vid en mordplats, trots att hans död registrerades över 30 år tidigare. De mystiska ledtrådarna avslöjar ett nät av intriger och osanningar och det blir en kamp mot klockan för att skydda mänskligheten
mot några av historiens allra farligaste brottslingar.

Ha en mysig Fredagskväll ni också! :)

Hejs.


Längtar efter sommaren.

12-04-17,

Ja gud vad jag längtar till sommaren, kommer bli så underbart. Härligt väder, en liten son som springer runt och ska utforska allt omkring sig. Äta glass i solen, bada och sola. Vara i stugan, fiska, mysa, grilla :) och äta jordgubbar!! Ja jag längtar.


(bild från google)

Nu har det ju tydligen kommit mer snö igen, men de kommer smälta bort fort. Det måste det! Igår kväll var det 11 grader och sol och det var helt underbart då jag var ut och sprang! Går bättre o bättre känner jag men oj så jobbigt det är haha.

Annars så är min lilla son förkyld och hostig, han blir bättre men det går inte fort. Lite små segt att behöva vara inne med plutten och ta det lugnt, man vill ju som hitta på saker. Men men han ska bli frisk först, sen kan vi fara på äventyr eller hälsa på folk.

Näe nu ska jag dona på med annat, ha en trevlig dag.

Hejs.

En salig blandning.

12-04-13,

Just ja, det är fredagen den trettonde idag men ingen otur har vi då varit med om, och det tackar jag för.

Idag då pappan i huset kom hem så for vi iväg till storheden för och kolla lite av varje. vi hittade då en salig blandning av saker som fick följa med hem... En svart toa-sits, böcker till Loke, en ny hemtelefon, fotopapper, djurleksaker till Loke, handtag till köksluckorna och lite barnfilmer 4 st för 100 kr.

Håller på måla och stå i med köksluckorna, tror det kommer göra ett riktigt lyft i köket om än det nu inte ändrar ytan och gör köket större (som jag gärna hade velat ha) men man får göra det bästa av det man har och då att måla dem vita, gör stooooor skillnad, ni ska få se längre fram :P

Nu sitter jag här och är supermätt, usch och fy, nästan ont i magen.. funderar även på när jag ska ut och springa nästa gång, blir på söndag morron :) Jag har sprungit 3 dagar denna vecka! Ska inte ge mig för det är ju den 25 Maj som vårruset är och då ska de springas utav bara den. 

Nu blir det här Fredagsmys.


Bild från påskhelgen.

Trevlig kväll hurrni!


Påsken i bilder.

12-04-11,

Här kommer lite bilder från påsken, bättre sent än aldrig eller hur?! Lite svårt att hinna med allting man ska göra och det är verkligen full rulle om dagarna med Loke busis. Nu kan han nämligen öppna dörrar så nu är inte toaletterna längre säkrade från honom, eller ytterdörren. Han har blivit lång vår stor kille :)


Lokes öppnade sitt första påskägg, fyllt med leksaker.
Lastbilen rymdes inte men oj så glad han blev över den!





Älskar bilden på mamma o Loke, fylld med skratt, glädje och kärlek!

Varit en toppenhelg helt enkelt.

Hejs.

Vi njuter av dagarna.

12-04-08,

Här njuter vi av dagarna till fullo! Det är helt underbart att ha min kära älskling hemma så att vi är hela familjen tillsammans om dagarna. Jag är verkligen en familjemänniska. Vi har hittat på massa saker men just nu har jag inte batteri i kameran så jag kan visa några bilder, få ta det imorron kanske.

Har iaf varit ut på en springtur ikväll. Gud så jobbigt det var men nu ska jag komma igång, känner att det verkligen är dags. Men såklart så ska man ju få världens mensvärk precis innan man ska ut, men äsch jag sprang iaf. Det gick fint men oj så trött man kan vara! Efter en bastu o dusch så är man gode seg. Det blir en film med darling och sen sova. Vårt lilla busfrö har hållt igång hela dagen och varit så sprallig o söt.

Haft en supermysig Påsk med allt vad det innebär och Loke har fått öppna sitt första Påskägg fyllt med leksaker :) Han lyste upp i hela ansiktet då han öppnade och flinade massor. Gullet.

Ha en mysig kväll.

Kram.

Glad Påsk.

12-04-05,

Idag är det skärtorsdag och snart påskhelg. Min kära sambo är ledig nu med oss i 4 dagar! Kommer bli helt underbart :) Familjemys på hög nivå. Så nu önskar jag er en trevlig påsk och vi här hemma ska njuta av dagarna tillsammans och imorron ska vi på påskmiddag i Heden med hela gänget samlat. Mysigt.

Just nu behöver jag samla energi och kraft till allt jag ska göra och än en gång fokusera på rätt saker som gör MIG glad. Varför har jag så svårt för det?

Trevlig Påsk allihopa!


Äkta vänner.

12-04-03,

Äkta vänner växer inte på träd, så är det bara. Har lärt mig nu att inte alltid lita blint på människor som jag gjort hittills, (varit för godtrogen) för det funkar inte alltid, vilket är mycket synd men det gör att man är ännu mer rädd om de vänner som verkligen gör en glad och är äkta. Äkta vänner tycker jag är sådana som du kan säga allt och inget till (och du vet att det stannar där), som inte dömer dig, som inte pratar skit om dig bakom ryggen, som stöttar dig i vårt och torrt, som du skrattar med, som du flummar med, som du gråter tillsammans med, som du bråkar med (för du vet att ni ändå inte tappar varandra som vänner), som du upplever saker med. En äkta vän.

Idag fick jag ett paket från min underbara vän! Jag blev så glad :) Ett jättefint halsband, en fotoram med bilder och texter som påminde om att vi verkligen är äkta vänner. Tusen tack, du gjorde mig jätteglad och rörd till tårar gumman! Jag saknar dig så.

Hejs.

Buseri.

12-04-02,

Idag hade vi planerat en träff på Leos lekland med några glada mammor och deras barn! Vi var från början sex stycken men väl där idag var vi bara tre, men vi hade superkul iallafall :) Påvägen dit så gjorde Loke en repris, dvs att han somnade då det var ungefär 10 minuter kvar, supertrött var han. (det tror väl jag då man kliver upp klockan 06.00 på morron). När jag skulle lyfta ut honom ur bilen så somnade han om på väg in till Leos. Väl där inne vakna han till!



Skulle ta med lillkameran men den tog slut batteri i morse så de blev aldrig, sen är det lite svårt att hinna med o fota då man är själv med lillemannen, kan ju säga att han inte stod still en sekund ;) Han sprang vart han än skulle.

Det blev en hel del bus och krypande för oss, men oj så kul det är där! Man blir som ett barn själv ;) Och jag kröp så mycket att det gick hål i mina leggins på knät, fasen åh. Men men så kan det gå :) Det får man räkna med. Man skulle egentligen ha mjukisbralls på sig.

Sen åt vi lunch där och sen brummade jag hemmåt. Lyckades hålla han vaken i bilen så han kunde sova sin middagslur hemma istället, vilket var skönt.

Två trötta sov så skönt sen.

Sen har vi busat hela familjen och gjort handavtryck på oss alla tre med fingerfärg! :) Jag tycker det ju är så kul att spara sånt på vår lillegubbe och denna gång ville jag att vi alla tre skulle göra våra händer. Så kan man senare göra nånting fint av det kanske?!





Lillgubbens hand var svårare att göra än våra :P

Ha en trevlig kväll.




Min lilla fisk.

12-04-01,

Nu på morgonen så har vi varit iväg till Badhuset hela familjen och tillsammans med mormor och morfar. Dem har velat följa med då vi har sagt att vi varit där o busat så nu fick dem hänga på. Dem tyckte de var kul och se Loke så glad i att bada. Han plaskar och har sig och är då inte rädd för vattnet. Det är bra att vänja de små redan från början! :) Vi åkte i grottan med honom och han tittade sig runt med stora ögon hihi, sen satt vi en stund i ångbastun men han vart varm rätt fort så det blev bara en kort stund. Sen bubbla och då blev han avslappnad och lite småtrött. Sen hem och äta mat och bums i säng.

En trött liten badkille somnade rätt fort ;)

Funderar på om jag ska krypa ner en sväng och blunda lite med lillgubben, vi får se.

Bra start på dagen iaf! Från halv fem ska jag jobba, men de är ju inte så länge så det kommer gå fint! :)

Hoppas ni med har en mysig söndag.

Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0