www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En bra dag :)

12-04-27,

Idag känns som en riktigt bra dag :) Fredagar känns ju som extra bra på nått vis. Humöret e på topp. Börja med att jag fick sova ut med lillgubben till 7.50, det var gode längesen han sov så länge. Det var väldbehövligt. Sen har vi haft en mysig morgon tillsammans och lekt, ätit frukost och Loke har läst tidningen. Han älskar ju att bläddra och titta på bilderna och när han känner igen något som ropar han till, han kan ju inte prata ännu så han låter och vill att man säger vad det är för nått :)



Långhårig kille! Måste mamma hålla på styla mig när jag håller på läsa tidningen :P

Sen tog vi oss en sväng med vagnen på Coop o handlade lite till Tacomiddagen senare :) Han ville inte tillbaka till bilen för det var ju spännande att kika på alla bilar och traktorer han såg till på stan. Vi for iaf efter det på Dollarstore också o shoppade lite. En boll, två små innebandyklubbor med en boll till som han lekte med massor då vi kom hem. Köpte även strumpor där, perfekt :)



Spela innebandy var kul :)

Sen då vi kom hem så vare lunch time och sen ner i sängen.

Det ska bli gott med tacos sen och ha en myskväll med darlingen. För i helgen kommer jag annars att jobba, men det gör mig ingenting faktiskt, skönt o tjäna lite pengar också emellanåt, behövs alltid. Men så jag ska njuta av denna fredag så mycket det bara går.

Älskade familj, ni är mitt allt. Kan inte sluta tjata om det, men de som har skaffat egen liten familj förstår nog lättare känslan man bär på :) Det är magiskt hur mycket man älskar sin lilla son.



Ibland får man kika lite tv :)

Trevlig Fredag alla!

Hejs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!