www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ett steg närmare.

12-08-28,

Ja nu har jag gjort bort OPPONERINGEN! Gud så skönt det känns. Var så sjukligt nervös innan så ja trodde jag skulle dö men det gick ju superfint det. Jag skulle redogöra för en C-uppsats jag fått av 2 tjejer vad dem har arbetat med, hur dem kan förslagsvis göra ändringar i uppsatsen osv, gå igenom hela arbetet med synpunkter. Gick smärtfritt och läraren som skulle bedömma min insats sa att de var mycket bra gjort och att jag tog upp mycket intressanta deler som de kanske bör ha med :) Yey! Sen var de även en tjej som var "publik" så hon satt och lyssnade bara. Man behöver ju ha varit på 3 sånna seminarier för att bli godkänd också, men mina sånna har jag gjort bort i våras! Skönt det.

Kändes så skönt när jag skulle fara från skolan, ett steg närmare frithet utan tvång och krav och måsten med skolan! Träffade min andra handledare påvägen ut från skolan, hon var imponerad av mitt arbete och vilka ändringar jag gjort sen sist (hon såg mitt o Helens arbete sist).. och de är ju lite skillnad ja! Hon tyckte jag hade utvecklat språket mycket bättre osv...Så då vart ja ännu gladare :) Nu vill jag bara veta vad de 2 killarna som ska "rätta" min ska säga... På fredag äre dags för min. Nervös det med också. Då ska jag försvara mitt arbete om de frågar nått o så.

Men de känns så bra ändå... snart kan ja äntligen vara klar och komma ut i arbetslivet, vore så himla roligt. Hoppas man får jobba på någon bra förskola!

Idag när jag lämnade lilla älsklingen så vare lite extra jobbigt. Han var ledsen direkt vi kom in då han visste jag skulle lämna honom och han grinade. Dem skulle precis ut med hans kompisar på avdelningen så jag klädde på Loke och tog på regnkläder, han var ledsen till och från och grät. En lite större flicka som var 3 kom fram och strök Loke på kinden och ville trösta honom , så sött. Sen sa hon: varför är han så ledsen? Jag: ja, jag tror han känner på sig att jag ska åka härifrån snart. Hon: jahaaa, ja han kommer säkert att sakna dig massor!

Nå hur jobbigt var inte det? Klump i magen och nära till tårar går man därifrån. Min gullenos.

Näe kommer ja vara hemma många dagar framöver då jag inväntar jobb så kommer jag ha han hemma med mig till och från! Saknar ju honom enormt när man inte är med han. Det är ju en del av mig!

Nåja nog tjatat om det. Har fått städa lite här hemma iaf, VÄLBEHÖVLIGT! hann inte allt jag skulle men en hel del, tvättat, städat, dammsugit, letat fram våra pass (behövs de för att åka till London, osäker?) , gjort hemläxan vi fått från dagis också.
En bok om Loke, där vi skulle sätta in bilder på honom, hans familj, hans mormor och morfar och farmor och farfar, hans bästa leksak och annat som vi ville visa :) Så ska dem ha den där så kan han peka och prata om oss om han vill!

Nu ska vi hämta älsklingen! YEY!


Den får bli hans bild där han har sin hylla på dagis! :)

Hejs.
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah sa fin han ar Loke! Huvva, forstar att man inte vill lamna honom, speciellt om han ar ledsen. Da vill man bara sakert ta upp honom i famnen och bara hem han igen! Kul att det gick sa bra pa opponeringen, du ar duktig du, snart ar du faaardig!! PUSS gumman

2012-09-05 @ 05:36:56
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!