www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kärlek som gör ont.

12-08-20,

Den kärleken man känner till sin son är så obeskrivlig... Varje morgon nu består av mamma-loke mys med frukost och kramar! så mycket det bara går innan vi ska iväg till dagis.. Han ropar efter bilnycklarna (nooonniiii) det är tydligen nycklar! :) sen går vi till bilen och han låser upp dörren hihi sötnosen.

Det slår aldrig fel heller att när vi är påväg till dagis så ser han en lekpark en bit innan dagiset och ropar (kooopykaaaa) lekpark eller rutschkana betyder de :) lekpark tror ja. han säger då alltid det när vi ska leka i en lekpark haha. så förklarar jag att dem har ju en stooor kooopykaaaa på dagis! :)

Väl inne på dagis brukar vi gå in och hans kontaktpedagog M brukar ta emot honom lite mer än dem andra och för nån dag sen sprang han och gav henne en kram då han kom in. Det kändes bra i mammahjärtat. Sen sitter ja en kort stund och pratar lite, sen säga hej då... usch de är så jobbigt.. han blir så ledsen men då tar M honom och sitter med honom tills jag farit. Men jag har inte hört honom gråta mer än nån minut hittills så det känns bra. Innan jag hinner gå därifrån så är det över. Tur det. Hujja...

Känns jättedumt att han ska vara på dagis och jag hemma, men samtidigt ser jag inte de som att jag bara är hemma och slöar omkring eftersom jag suttit konstant 100% av tiden vid datorn för att skriva uppsatsen. knappt hunnit gå på toa. så därför känns det okej att han är där ändå. Skulle inte ha honom på dagis hela tiden om jag bara var hemma, nån dag kanske men inte mer än så. Jag vill ju vara med min son! Men eftersom jag är i slutprocessen av skolan så jobbar jag på det ännu.. då känns det okej.. men samtidigt ska han ju vara på dagis nu framöver så.. Det är nyttigt och roligt för honom såklart.

Men sen är ju det bästa att hämta honom :) idag kom jag gåendes och ser att han står ute vid en boda med en sten i handen. Jag hinner precis gå innanför grindarna så tittar jag upp.. Då ser han mig och pekar, jag vinkar till honom och ropar men hej gubben! Han blir glad och ledsen samtidigt för att jag inte är hos han typ på en gång utan det är en lite bit att gå och staket emellan..
Väl inne på lekområdet så kommer han springades och ger mig en stooooooor kram och ropar mamma... Ojoj, finns inge bättre känsla, börjar typ gråta nu bara av tanken :) Min lilla älskling som är så duktig. När vi går in och hämtar hans väska tittar han på stenen i sin ena hand och säger: teeeeen.. :) Sen tittar han på sin andra hand och säger : biiiiiiiil.... En sten och en bil i händerna hade han :) Sen hämtar vi snutten som han har med sig varje dag till vilan på dagis och far hem. Hejdooooo, säger han till pedagogerna och vinkar!

Så kan en lämning och hämtning se ut hos oss. Hoppa över eller läs dem som vill, var nog mest riktat till Marre, min vän på andra sidan jorden.. saknar dig och tycker det är synd att du inte kan va med oss och se Loke växa.

Efter dagis idag hade vi en fantastiskt mysig familjedag. Enda dagen jag inte ägnade mig åt skolan, kändes helt underbart. Kände att vår familj behöver det, har varit riktigt tufft senaste tiden. Vi lekte i kooopyykkaa och åt på restaurang allihopa och har badat här hemma. otroligt mysigt.

Älskade familj, vad vore jag utan er? och kan säga det hur många gånger som helst, men tänk att man har en sån fin son, det är så häftigt. OJ VAD JAG ÄLSKAR HONOM! *så det gör ont i hjärtat*

Nä nu ska känsliga mamma här sova! Men är så tacksam..

Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Mia

<3

2012-08-20 @ 23:56:37
Postat av: Marre

Ah va fint!!! Jag kan verkligen forestalla mig hur maktigt det kan kannas att vara mamma.. borjar bli irriterad att man sjalv inte ens ar i narheten!!!! GRRRR!!!! Man har borjat bli sa avis pa alla som har barn eller ar pa sitt andra/tredje. OJOJOJ!!!! Tack for att du delar med dig! Det ar sa mysigt o lasa o trist pa samma gang att man inte kan vara dar! Kram

2012-08-26 @ 19:40:11
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!