www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Läsa och läsa.

12-08-21,

Idag äre regn och rusk ute, huvva! Så det känns helt okej att sitta inne och läsa C-uppsatsen jag fått nu. Ska opponera som det heter på måndag, om denna uppsats och då ska man ge feedback på deras arbete och se om de behövs ändras något eller liknande. Ge tips och idéer till förbättring. Tur den "bara" var 37 sidor.. hihi.. Min egna är 50 sidor...

Ska surra med min handledare idag också, hon hade kollat igenom det sista och berömde mig, det kändes så sjukt bra. Hon skrev att den var mycket intressant och att jag jobbat väldigt bra. Tänk att man kan börja lipa för en sån sak, haha.. Nä men är helt sjukt glad att vara nära målet nu, att bli färdig! Men än är det inte grönt. Ska få kritik på min C-uppsats också nästa fredag den 31 augusti. Sen efter de får man göra de sista ändringarna om man vill, sen skicka in den till examinator som tar kanske 1 månad på sig att godkänna den eller inte. Hujja, då lär man också va nervös, i väntan på det....

Nä vill att detta ska vara klart snart, som jag längtar, men har inte riktigt förstått eller insett att jag är ganska nära nu... Vore skönt och slippa all stress, press, nervositet, ångest, klump i magen känslan.. tänk och vara FRI sen :) wooohoo..

Nä nu ska jag o Adam snart iväg och hämta pluttis från dagis, hoppas han blir sådär glad som han alltid blir :) Mammahjärtat behöver deeeee!

Råkade visst beställa lite kläder igen :) fick hem ett paket från Bonprix för nåra dagar sen och allting passade, så himla kul. Nu väntar jag på ett med lite tröjor.

Dessa 4 för 800 kr och då fick man denna svarta poncho på köpet!! :) (värde 159:-)

 
 
 
 
Bra deal va? :)
 
Snart får ja pussa min pluttis!!
 
Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vart beställde du ifrån? Åh en pippitröja :D Jag verkligen älskar mig :D

2012-08-22 @ 10:28:53
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!