www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Glad fast trött.

12-12-17,

Idag har vi alla varit trötta, hela familjen... Loke somnade inte förrän 21 igår kväll, han brukar sova vid 19-19.30 som rutin... men han har ju varit sjuk och vridit lite på dygnet så det blev nio igår, vilket blev en knasig natt.. han hade mardrömmar och grät i sömnen, ropade efter hans nalle som låg i hans säng, när han fick tag i den blev han lugnare. sötnosen. sen tjorvade han en hel del, så jag har varit vaken en del också. inte förrän vid 5 på morron som han somnade in ordentligt igen, och då skulle vi ju upp kvart i sju! Jippi..

Kan ni tro han var trött? JO! Fick lyfta han sovandes från sängen, på skötbordet somnade han, haha.. sen när jag lyfte ner han från skötbordet la han sig i sitt rum vid tältet på en kudde och somna... Stackarn. Men vi skulle ju till förskolan, friska och glada :) Så när jag tog med han ut så prata vi om förskolan och han började prata om kompisarna och då blev han glad fast trött...

Så nu sover lillgubben kring vanlig tid igen! skönt. Hoppas han har en bra natt så vi också får sova.

Jag har också haft en bra dag på jobbet fast trött. Men kul med nya delen som vi fått vara i idag med barnen för första gången! :) Yey! Nya rum, nya grejer och stoooora ytor, gud så underbart. Kommer bli toppen bra! Har pysslat upp lite grejer och satt upp ljusslingor o donat. Även varit med barnen såklart :) Busat i snön och haft oss. Jag älskar mitt jobb :) och det är ju ganska så mysigt att vara nära sin son på samma gång lite då och då under dan.... LYX! :) Kan man pussa på han lite då och då..
 
En bild från i somras.

Nu ska vi slappa ikväll och sova i bra tid, imorron är det bara 4 dagar kvar till JULLEDIGHETEN! :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!