www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

JULLOV!

12-12-21,

Ja idag var det sista dagen på jobbet, gud så skönt! Det blev en lång dag men vi hade lugnt på jobbet, så skönt det var. Vi fick in våra nybeställda IPADs till avdelningarna så vi satt och spelade med barnen! Gud jag har ju aldrig använt en ens men vad skoj de var. Nu vill man ju ha en själv :) När jag gick över för att hämta Loketoken så satt han med IPADen och spelade memory, gullet. Han klarade ett memory med 6 bitar, superduktig. Shit ja tänk, inte hade vi nå sånna modernigheter när vi var 2 år :)

Har sagt hejdå till en kollega som går i pension och jag har precis börjat mitt yrkesliv. Fränt egentligen. Tänk så länge jag har kvar, haha.

Nåja nu är jag så glad att jag har lov så jag skulle kunna börja gråta :) Älskar verkligen julen och allt mys man gör, stämningen, familjerna samlade, julgran, våra älskade barn som leker tillsammans (Hugo och Loke), ja allting!

Men oj så mycket paket jag har att slå in. Inte slagit in EN ENDA. Det blir morgondagens bekymmer.

Sen på söndag 23 decemeber fyller ju även min älskade sambo år!! :) Det är fullt med kalas och julfirande i december, härliga tider!

Åh jag är så lycklig. och nu ska jag sätta mig och se Svenska Hjältar galan, då kommer säkert tårarna spruta, brukar ju göra det. Finns så många hjältar där ute som räddar liv..

Tack och hej för mig!

:) :) :) :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!