www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vår stackare.

12-12-11,
 
Varning för ett mindre fräscht inlägg...

Ja idag har jag också varit hemma med Loke för att tillfriskna själv och idag har jag mått toppen bra, mest för tidens skull jag inte far på jobbet eftersom det är 48 timmar man ska vara hemma från sista gången man kräks eller har typ diarée. Så idag har vi donat på här hemma, var ute en stund och lekte i snön, gick hur bra som helst. Sen precis då Adam kommer hem vid två, så kräks Loke.... neeeej... springer med han till toan, han tokspyr där också och blir rädd. Stackarn! Hujja.

Sen försöker vi få i han middag men då kräks han igen, trots att han bara drack nyponsoppa. Sen tog vi ett bad på kvällen, de tyckte han om. Han är ju som glad mellan gångerna han kräks men ändå.. Sen när han skulle dricka vällingen på kvällen så kräks han ner hela sängen... hujja! Vår lilla stackare..

Ja fräscht inlägg va? :)

Nåja, så ligger de till. Jag hade precis sagt till en på jobbet att jag skulle komma imorron med Loke också. Men fick snabbt ringa och säga att det går ej. Så nu blir jag alltså hemma med Loke och kan jobba tidigast FREDAG. Tråkigt, jag hade faktiskt längtat efter jobbet imorron. Men såklart jag e hemma med Loketokis men det jag blir less på är ju att det bara går runt runt den här kräksjukan på jobbet. Det har varit en MÅNAD nu de har gått runt! Folk börjar ju ha det TVÅ gånger per skalle! Helt sjukt juh.... När ska det ta stopp? Jag har ju haft en gång kräks och nu hade jag andra vägen istället.

Jaja, bara acceptera läget. Snart närmar vi oss julledighet så det ska bli himla skönt och slippa alla bacilusker som härjar. Jag blir ledig 21 december till den 2 Januari!! SÅ GRYMT SKÖNT DET SKA BLI :)

Nu ska vi slappa i soffan, Loke har äntligen somnat... men på tom mage! :/
 

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Men huvva :( När jag var liten så fick jag vatten med socker o salt i eftersom man tappar så mycke när man spyr. Hoppas han mår bättre i morgon :) Krya på er :D

2012-12-11 @ 21:35:04
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Mia

Åh fy va jobbigt! Hoppas han kryar på sig fort. Kram

2012-12-11 @ 21:39:43
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Marre

Usch va trist med kraksjukan!!!! Hoppas lilleman kryar pa sig!!!! Kramar fran mig!

2012-12-12 @ 04:07:14
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!