www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

12-02-24,

Fredag idag och jag har njutit extra mycket idag på dan med Loke eftersom jag senare ska plugga. Vi har busat och lekt på golvet. Jag möblerade även om köksbordet och vips så fick vi mer golvyta, inte illa det inte. Tror det blir bra så, ska kolla med sambon :) Så har vi tvättat stolsöverdragen, och har dem svarta skinn nu framme ett tag. Nu ska jag ta och vila med min lilla son för att orka med plugget senare.

Svar på en fråga jag fick, när jag har studerat så har jag haft CSN även då jag var hemma med Loke, tog inge föräldradagar då alls förutom på sommaren Juni, Juli och Augusti. Sen eftersom skolan var klar nu i Januari och vi egentligen hade tänkt gå upp med uppsatsen där vid jul, så slutar CSN då. Jag har därför börjat ta föräldradagar igen från och med januari. Det var iofs för att jag ansökte om CSN lån fram till Januari. Är inte hundra på om man kan få CSN trots att studierna har slutat om man skulle ha kvar lite på C-uppsatsen. Är tveksam på att det går. Då får man nog ta föräldradagar.

Känns bra och ha tagit väldigt lite dagar iaf :) Så har vi många kvar, fast en hel de kommer ju gå åt nu fram till Augusti då han ska börja på Förskolan! Men det gör ju ingenting, vi har ju ändå kvar dagar efter det :)

Nu vila lite.

Trevlig fredag alla och Grattis min vän Lisa som fyller år idag!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack gumman! Hoppas det går bra i helgen och att ni hinner klart. Kram

2012-02-25 @ 08:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!