www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fullt schema.

12-02-10,

Ja här har det varit fullt schema länge nu och de kommer nog fortsätta så.. Eftersom det nu är 2 veckor kvar tills C-uppsatsen ska vara klar så har vi jobbat järnet på den och kommer göra det framöver. vill verkligen bli klar nu, jag orkar inte med den där längre.. hua! Så de ska bli en befrielse när allt e klart.

Har även fått jobba några dagar igen på förskolan, vilket känns jättebra och kul.

Annars så är det fullt upp med Loke och hans tokerier! Han har börjat klättra nu, så nu kan han klättra upp i soffan men han har inte riktigt lärt sig hur man tar sig ner, så nu gäller det att visa honom att fötterna och rumpan ska först annars kan det gå illa. Han äter bra igen och är en riktig glad kille! :)

Jag har fått någon konstig huvudvärk som inte vill ge sig, sjukt jobbigt. Spränger i hela huvudet och imorse mådde jag illa och vart svettig av de onda. hua! Har fått rinexin så får vi se om de släpper, annars kan det vara ansträngning och att synen blivigt sämre igen?! återstår o se, just nu känns de lite bättre.

Ja så här rullar de på just nu!

Hejs. 

Kommentarer
Postat av: Marre

Ja huvva! C-uppsatsen var stressig! Det minns jag. Man va sa spyless pa den i slutet och ville bara vara klar med den! Men kampa in i det sista! For sen ar den over och da ar man stolt! Sista spurten! Hehe! Jobbigt med huvudvark.. hoppas det gar over!! Sot Loke som borjar bli saaa stor! Puss puss!

2012-02-12 @ 15:27:53
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!