www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nervös.

12-02-28,

Ja nu börjar man bli riktigt nervös. Ska till skolan på en timme och höra domen.. Hoppas hoppas de går vägen och att det inte är alltför mycket ändringar som ska göras.. Nej nu ska jag slänga in lite bilder på lilltjoddas för dem som är intresserade :)

Idag sov han lite bättre iaf, blev inte att vakna kring fem utan 06.15.. så en timme längre iaf :P Men vi har en taktik vi ska göra om han börjar tjorva där vid fem igen.. så får vi hoppas det funkar. Är inte okej att gå upp fem halv sex, och sen så behöver ju små barn 12 timmars sömn! Så eftersom han lägger sig vid 7 så tycker jag det vore superbra om vi kunde gå upp 7 också :) Fast som sagt, ska inte klaga.. finns de som inte alls sover bra och Loke vaknar ju inte en enda gång under natten annars så, vi är himla nöjda som de är ändå men ja är ingen morgon människa, nej nej.

På morgon har jag klippt min son för 3e gången, hans hår växer fort :) Han ser allt lite större ut då han e klippt. Han fick se på lite Goliat medans jag klippte, funkade bra! Ibland undrade han såklart vad jag höll på med i håret :P




De nedre bilderna är från klippningen idag!

Nu sover han och jag ska snart iväg.

Solen skiner och det är nästan PLUS 2 grader!! Wohoooo Välkommen våren, kom nu för att stanna också!! Det droppar från taket och rasar snö, yey!

Hej.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Super fin bild på dig och loke! Kram Lisa G

2012-02-28 @ 19:32:21
Postat av: Anonym

Super fin bild på dig och loke! Kram Lisa G

2012-02-28 @ 19:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!